Bytoví dizajnéri, ktorí vám pomôžu vypracovať dispozičné riešenie interiéru, 3D vizualizáciu, projektovú dokumentáciu a finálnu realizáciu s použitím moderného či atypického nábytku. Vďaka službám architekt môžete mať moderný a útulný domov aj vy!

Práca: - rekonštrukcia bytov - rekonštrukcia kúpeľní Návrh, realizácia: - interiéry

Inžinierska činnosť v investičnej výstavbe.

Projektová činnosť vo výstavbe.

S2 Atelier Schmidt. Projekcia, projektovanie: - rodinné domy - občianska výstavba Návrh: - interiéry

Komplexné služby pre domácnosti - upratovacie služby - aranžovanie nákladov a interiérov - predaj IT, návrh, servis a inštalácia počítačov - predaj audio video techniky.

Architektonický ateliér: - projektová a investičná príprava pre stavby bytovej, občianskej vybavenosti, športové, zdravotné - rekonštrukcia pamiatok - spracovávanie stavebno-technických a stavebno-historických prieskumov stavieb - urbanistické štúdie a územné plány.

Služby: -realizácia interiérov občianskej i priemyselnej výstavby so špecializáciou na moderné interiérové prvky, dverí vrátane zárubní, podlahy a zákazkový nábytok.

Projekčná a realizačná činnosť v architektúre. Výroba atypického a typizovaného nábytku. Vybavenie interiérov na kľúč. Rodinné domy-drevostavby, haly

Činnosť: - interiérové štúdio - zákazkové stolárstvo

Architektonické a projektové práce. Inžinierska činnosť.

Architektonická, inžinierska a projekčná činnosť.

Architektonický ateliér. Návrhy: -rodinné domy, bytové domy. -stavby občianskej vybavenosti. -interiéry.

Práca: -truhlárske -podlahárske Návrhy a realizácia: -interiéry

Architektonický a projektový ateliér

Vybavenie interiérov: - kancelársky nábytok - kancelárske stoličky - podlahové krytiny - žalúzie - osvetlenie - sadrokartóny - návrhy na PC - služby architekta - montáže.