Bytoví dizajnéri, ktorí vám pomôžu vypracovať dispozičné riešenie interiéru, 3D vizualizáciu, projektovú dokumentáciu a finálnu realizáciu s použitím moderného či atypického nábytku. Vďaka službám architekt môžete mať moderný a útulný domov aj vy!

Služby: - poisťovací zástupcovia - sprostredkovávame životné aj neživotné poistenie

Stolárstvo, podlahárstvo -Veľkoobchod a maloobchod -Príprava a vypracovanie technických návrhov, grafické a kresličské práce -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Návrhárska, dizajnérska, aranžérska činnosť a modeling

Zákazková výroba: -kuchyňa, kuchyňa -nábytok kancelársky -vstavané skrine -schodisko -detská izba, kúpeľňa, posuvné dvere. Kuchynské štúdio: Palečkov mlyn, Brnenská ulica 58, Trebišov -ponuka 3D návrhov a výroby kuchynského nábytku.

Realizácia rekonštrukcie bytu, interiérov: - kúpeľne, bytové jadrá, kuchyne a kompletné renovácie bytov. - rekonštrukcia bytu nielen v paneláku - rekonštrukcia rodinného domu, prístavby - podkrovné vstavby podkrovia - prestavby a rekonštrukcia bytového jadra - rekonštrukcia kúpeľní a toaliet - kuchyňa na mieru vrátane montáže a ...

Služby: -komplexné finančné -stavebný servis -zaistenie zdrojov financovania, ich overenie, základné technicko-ekonomické súvahy -výber a nákup pozemkov -vypracovanie projektovej dokumentácie -vlastná realizácia a zastúpenie investorov v priebehu výstavby až do kolaudácie stavieb.