O prenájom bytových priestorov v rodinných domoch, bytoch v panelových, tehlových čiradových domoch a tiež nebytových priestorov v podobe predajní, skladovacích, komerčných alebo výrobných priestorov sa starajú realitné kancelárie, ale aj súkromné osoby.

Prenájmy kancelárskych a obchodných priestorov nie sú zaťažené žiadnymi sprostredkovateľskými províziami a pri servise, ktorý je našim nájomníkom poskytovaný, sa pohybujú vo veľmi priaznivých cenových reláciách!

-Veľkoobchod a maloobchod -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Mimoškolská výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školenia, vrátane lektorskej činnosti

Prenájom nehnuteľností, bytov a nebytových priestorov

- prenájom bytov v Brne - prenájom nebytových priestorov v areáli Osmek v Přerove; správa, údržba a opravy areálu - korektorské a redakčnej práce - preklady z nemčiny

Investičná a developerská spoločnosť. Budovanie a prenájom: - bytové, komerčné, kancelárske priestory.

Prenájom nehnuteľností, bytov a nebytových priestorov

Realitná kancelária. Predaj, prenájom, služby: -Byť, dom, rodinné domy -pozemek, chata, chalupa -vily -zemědělské objekty, rekreačné objekty.

Firma realizuje zateplenie bytovým a rodinných domov, a tiež výmeny okien pre kancelárske budovy. Pôsobí na južnej Morave, ale svoje služby vykonáva po dohode po celej Českej republike. Okrem iného pomôže so získaním dotačným prostriedkov na revitalizácie a zateplenie a postará sa o kompletné vybavenie administrácie.

Realitná kancelária, predaj, prenájom nehnuteľností, pozemkov.

Činnosti holdingových spoločností Prenájom a prevádzkovanie vlastných alebo prenajatých nehnuteľností

Odhady pozemkov, komerčných a obytných budov. Kúpa, projektovanie, opravy nehnuteľností. Správa nehnuteľností. Prenájom kancelárskych a obytných plôch.

služby: -realitní kanceláriu -služby na trhu s nehnuteľnosťami -odborná konzultácie zadarmo -zajištění financovania -predaj a prenájom bytov, domov, rekreačných objektov, pozemkov a komerčných a obchodných priestorov a budov.

-Zprostředkování obchodu a služieb -Velkoobchod a maloobchod -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Realitní činnosť, správa a údržba nehnuteľností

Obchodná činnosť. Predaj, prenájom: - byty v bytovom dome. služby: - zabezpečenie financovania, sprostredkovanie úveru na kúpu nehnuteľnosti.

Kompletné murárske práce: - omietky - strojové, vnútorné, vonkajšie, štukové, sadrové - zateplenie fasád

Prenájom kancelárií: -Kancelária o veľkosti 10 - 14 m2 -klidné a príjemné prostredie.

Realitná kancelária Predaj, kúpa, prenájom, dražby: - nehnuteľnosti - rodinné a nájomné domy, byty - obchody, kancelárie, sklady - administratívne, výrobné budovy - priemyselné objekty - reštaurácie, hotely, rekreačné objekty - stavebné pozemky, záhrady, lesy, polia.

Člen Asociácie realitných kancelárií Čiech, Moravy a Sliezska. Člen Českej asociácie dražiteľov. Firma vznikla zlúčením spoločností Gaute a.s. a Naxos spol. s r.o .. Realitné a aukčnej agentúra: -predaj a prenájom komerčných nehnuteľností -provádění verejných dražieb dobrovoľných, nedobrovoľných, verejných -predaj a prenájom bytov ...

realitná činnosť - bytové priestory - pozemky realitná činnosť - nebytové priestory.

služby: -realitní kanceláriu -prenájom, predaj bytov, domov, pozemkov.

Realitná kancelária -koupě, predaj, sprostredkovanie nehnuteľností, výmena bytov -zajištění-odhady nehnuteľností -sepsání zmlúv-kúpnej, darovacej, výmenné -hypoteční úvery, stavebné sporenie.

Výroba, inštalácia, oprava: -Elektrické prístroja. práca: -SIETE textilných výrobkov, detský tovar -kartonáž, balenie, triedenie, kompletovanie výrobkov podľa priania zákazníka -výrobky z netkaných textílií Výroba: -předměty z buničiny -dřevovýroba -hračky -předměty z plastov. Výroba: -pyrotechnické ...

služby: - realitná činnosť - prenájom nehnuteľností - správa nehnuteľností