O prenájom bytových priestorov v rodinných domoch, bytoch v panelových, tehlových čiradových domoch a tiež nebytových priestorov v podobe predajní, skladovacích, komerčných alebo výrobných priestorov sa starajú realitné kancelárie, ale aj súkromné osoby.

Prenájom a správa vlastných alebo prenajatých nehnuteľností Správa nehnuteľností na základe honorára alebo zmluvy

Ponuka prenájmu obchodných salónikov, školiacich, zasadacích, prezenčných a reprezentačných miestností. Poskytujeme produkty a služby pre začínajúce, malé a stredné firmy, pre podnikanie z domu a taktiež sa zameriavame na medzinárodný obchod. Zaisťujeme tiež riešenie v núdzových situáciách.

Ponúkame sprostredkovanie predaja, prenájmu a odkúpenia domu, bytu či pozemku, úschovy a právneho servisu. Zaistíme financovanie Vášho bývania. Vyriešime exekúcie, zástavy a záväzky na Vašich nehnuteľnostiach. Pôsobíme v Ostrave, Brne av Prahe. Sme profesionáli, robíme reality s nadhľadom.

Podnájom garáží a skladovacích priestorov.

VÝSTAVISKO HOLEŠOVICE Organizovanie: -výstavy, veľtrhy -kultúrne, spoločenské, umelecké, športové akcie Prenájom: -výstavné plochy, kryté priestory.

Služby: - predaj spoločností - prenájom kancelárií - virtuálne kancelárie - konferenčná miestnosť na prenájom v Prahe

Predaj a prenájom bytov. Realitná činnosť.

Služby: - sprostredkovateľ možnosti podnikania bez prvotných nákladov - správa nehnuteľností.

Prenájom nehnuteľností, bytov a nebytových priestorov.

Právne poradenstvo reality Sprostredkovanie nehnuteľností.

Výstavba - nízkoenergetické drevostavby Realitná činnosť

Nákup, predaj - kovové odpady Prenájom - pozemky v areáli firmy Prenájom - haly v areáli firmy

Prenájom - kancelárske priestory Prenájom - apartmány pre náročných

Prenájom kancelárskych priestorov. Ponúkame Vám možnosť trvalého aj krátkodobého prenájmu: - kancelárií - skladov - obchodných priestorov - manipulačných priestorov - konferenčných miestností.