Chcete predávať či nakupovať nehnuteľnosť? Realitné kancelárie vám umožnia predaj bytov a domov, prenájmy, predaj komerčných objektov - kancelárskych priestorov, obchodných objektov, skladov a garáží a predaj pozemkov (stavebných parciel, záhrad a polí).

Realitná činnosť - predaj rodinných domov, bytov a komerčných priestorov - prenájom nehnuteľností.

Realitné služby pre firmu STAVITEĽSTVO KAREL VÁCHA A SYN. Sprostredkovanie - predaj nehnuteľností: - novostavby - rodinné domy - byty. Správa a údržba nehnuteľností: - vlastný nájomný dom.

Spoločnosť Telura a.s. sa zaoberá poskytovaním realitnej činnosti, správy a údržby nehnuteľností. Spoločnosť vlastní administratívny dom Riegrova 51, kde prenajíma nebytové priestory, zaisťuje správu a údržbu.

Realitná kancelária Aplaus Reality Mánesova 3/11 370 01, České Budejovice

Realitná kancelária: -55 pobočiek v Českej republike a 10 na Slovensku -viac ako 550 maklérov v oboch krajinách -denne v ponuke cez 10 000 nehnuteľností -svoju nehnuteľnosť u nás hľadá viac ako 50 000 klientov -celoplošná inzercia a vlastný M&M realitný magazín -nadštandardná starostlivosť o klientov -vlastné hypotekárne centrum - ...

Výstavba, rekonštrukcia: - historické budovy - rybníky - nebytová výstavba Služby: - správa objektov - realitná činnosť

Realitná kancelária - predaj a prenájom nehnuteľností.

Stavebný inžiniering. Projekcia, dodávka, montáž. Činnosť: -realitné -stavebno-obchodné -predaj parciel -výstavba rodinných domov -výstavba bazénov -developerská.