Chcete predávať či nakupovať nehnuteľnosť? Realitné kancelárie vám umožnia predaj bytov a domov, prenájmy, predaj komerčných objektov - kancelárskych priestorov, obchodných objektov, skladov a garáží a predaj pozemkov (stavebných parciel, záhrad a polí).

Realitná kancelária REAL SPEKTRUM BOSKOVICE, s.r.o. so sídlom v Boskoviciach bola založená v roku 1996 pod menom Reality REAL SPEKTRUM, s.r.o. za účelom poskytovania kompletných realitných služieb a to sprostredkovania nákupu nehnuteľností, predaja rodinných domov, bytov, rekreačných objektov, rezidenčných i priemyselných pozemkov, maloobchodných ...

Realitná činnosť a správa nehnuteľností.

Realitná a sprostredkovateľská kancelária zaisťuje výmeny bytov, predaj, prenájom, správu komerčných i nekomerčných nehnuteľností a upratovacie práce. Realitný servis kompletný.

Realitná kancelária. Finančné služby.

Realitná kancelária, výkup predaj nehnuteľností. Ubytovanie, prenájom.

Realitná činnosť: - ponúkame pozemky v priemyselnej zóne.

Vnútroštátna a medzinárodná autodoprava, sťahovanie Pravidelné trasy Česká republika - Nemecko - Holandsko Finančné služby Realitná činnosť - predaj a prenájom bytových aj nebytových priestorov Stavebná činnosť - výstavba na kľúč, rekonštrukcia.

Realitné a maklérske služby. Správa a prenájom vlastného areálu. Nákup, predaj, prenájom nehnuteľností.

Prenájom komerčných, skladovacích a administratívnych priestorov vrátane súvisiacich služieb.

financie, investičné fondy, predaj nehnuteľností, pohostinstvo a catering.

Realitná agentúra (kancelária): -nehnuteľnosti, domy, družstevné byty, pozemky, garáže -obchodné, kancelárske, komerčné a skladové priestory -predaj, kúpa, sprostredkovanie, výkup -právne poradenstvo (kúpne zmluvy, pozostalosti, darovacie zmluvy, nájomné a podnájomné zmluvy, výmenné zmluvy, advokátske úschovy) -finančné poradenstvo s ...

Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-ekonomickej povahy Veľkoobchod a maloobchod Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov Sprostredkovanie obchodu a služieb Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných Činnosť účtovných poradcov, vedenie ...

Sprostredkovanie obchodu a služieb Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností.

Hostinská činnosť Sprostredkovanie obchodu a služieb Veľkoobchod a maloobchod Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností.

Realitná kancelária - sprostredkovanie predaja a prenájmu nehnuteľností a pozemkov. - sprostredkovanie predaja a prenájmov nebytových priestorov. všetok právny servis spojený s realitnou transakciou vrátane advokátskej úschovy.

Realitná činnosť - byty - rodinné domy - rekreačné objekty - pozemky Realitná činnosť - komerčné objekty.