Chcete predávať či nakupovať nehnuteľnosť? Realitné kancelárie vám umožnia predaj bytov a domov, prenájmy, predaj komerčných objektov - kancelárskych priestorov, obchodných objektov, skladov a garáží a predaj pozemkov (stavebných parciel, záhrad a polí).

-Realitní činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Zprostředkování obchodu a služieb

služby: - zemné a výkopové práce - terénne úpravy - údržba zelene

Reality - Financie Developerský projekt - Pod sedliackym lesom - rodinné domy v Sedlnice

Sme realitná kancelária, ktorá vznikla spoločnou víziou Tomáša Bartuska a spoločnosti Flex IN, ktorá je významným partnerom Chytrého Honzu, on-line jedničky na financie. Skúsenosti, stabilné zázemie, Fair-Play rokovania a servis All Inclusive. Sme Váš spoľahlivý partner vo svete realít.

Služby: - zabezpečovanie všetkých druhov úverov a pôžičiek - realitná činnosť - finančné poradenstvo

Realitná kancelária - predaj, prenájom bytov, domov, komerčných priestorov.

Realitná kancelária - predaj a výkup všetkých druhov nehnuteľností, bytov, rodinných domov, chát, chalúp. Pobočka: - adresa: Bayerova 120, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm.

Nákup, predaj: - pohľadávky Reality

Reality. Prenájom: - kancelárie, nebytové priestory. Správa a údržba vlastných nehnuteľností.

Realitná kancelária. Predaj a prenájom: - nehnuteľnosti - rodinné domy - komerčné plochy (kancelárie, obchody, sklady, výrobné priestory) Predaj, výmeny a prenájom bytov. Predaj: - pozemky, rekreačné chaty, chalupy aj komerčné objekty.