Chcete predávať či nakupovať nehnuteľnosť? Realitné kancelárie vám umožnia predaj bytov a domov, prenájmy, predaj komerčných objektov - kancelárskych priestorov, obchodných objektov, skladov a garáží a predaj pozemkov (stavebných parciel, záhrad a polí).

Oceňovanie nehnuteľností. Predaj a prenájom: - bytové a nebytové priestory.

Developerská a realitná činnosť. Kancelária: Podolská č. 50 147 01, Praha 4

Realitná kancelária: - predaj nehnuteľností - prenájom nehnuteľností.

Dovoz: - flexibilné ekologické stavebné materiály

Realitná kancelária. Kontaktné miesto: Jačmenná 529/29, Praha 2

Realitné služby: - developerská a investičná činnosť v oblasti rezidenčných a komerčných nehnuteľností - nákup a predaj bytových a nebytových priestorov.

Realitná kancelária - predaj nehnuteľností - všetok právny servis pri predaji a kúpe nehnuteľností.

Nehnuteľnosti: - predaj - kúpa - prenájom - byty, domy, pozemky, nebytové priestory

Služby - facility management - výstavba sietí mobilných operátorov - recriut management - realitné služby.

Špecializujeme sa na aktuálny štvrťročný cenový index pre rezidenčné nehnuteľnosti na zdieľaných dátach poskytovateľov hypoték. Vykonávame precenenie zastavených nehnuteľností na aktuálnu trhovú hodnotu. Spracovávame každoročnú rozsiahlu prognózu vývoja trhu rezidenčných nehnuteľností.

Realitná a investičná spoločnosť - predaj a prenájom nehnuteľností.

Realitná kancelária - predaj a prenájom nehnuteľností - spracovanie PENB - preukaz energetickej náročnosti budov.

Firma sa dnes úspešne etabluje v segmente developerskom, stavebnom, v cestovnom ruchu a gastronómie, ale aj v ďalších segmentoch ako je poistenie a financovanie, ktoré spoločnosť používa ako nástroj pre benefit klienta. Obory financovania a poistenia budeme aj naďalej rozvíjať ako plnohodnotný samostatný segment s najvyššou prioritou.

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidiel a ich príslušenstva -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Poskytovanie technických služieb -Výroba, obchod a služby inde nezaradené -Realitná činnosť, správa a údržba ...

Realitná činnosť - byty - domy - pozemky