Neviete si rady s kúpou nehnuteľnosti? Odborne pomôcť vám môžu realitní makléri, ktorí dokážu sprostredkovať kúpu domu, bytu, komerčných priestorov (haly, sklady, výrobné priestory, kancelárie) alebo pozemku (stavebné parcely, záhrady, lesy, parky, lúky).

Skupina CREAM sa dlhodobo špecializuje na poskytovanie nadštandardných služieb v oblasti nehnuteľností, vrátane výstavby nových a rekonštrukcií existujúcich objektov. Skupina CREAM je zoskupenie spoločností pod manažmentom CREAM uzavretý investičný fond, a.s. Hlavnou činnosťou fondu a podriadených spoločností skupiny je vyhľadávanie a ...

Realitná kancelária. Správa budov. Riešenie exekúcií, dražby, pôžičky. Stavebné práce.

Realitné a maklérske služby - predaj, prenájom nehnuteľností.

Realitný maklér - predaj, prenájom nehnuteľností.

Realitná špecialistka Krnovsko a Bruntálsko. Realitné služby. Energetické štítky a certifikáty. Prepis elektrín, vody a plynu u dodávateľov. Poradenské služby.

Realitná kancelária sprostredkuje predaj, prenájom bytov, domov a komerčných priestorov v okrese Uherské Hradiště, Zlín. Bezpečný obchod vrátane advokátskej úschovy kúpnej ceny, prepisu energií a zaistenie znaleckého posudku pre prevod nehnuteľnosti.

Geodetické práce, lesnícke práce, pozemné staviteľstvo, realitná kancelária

Ralitný maklér - predaj nehnuteľností.

Patrí pod ne niekoľko prevádzok ubytovacích a zmenáreň. Predmet podnikania: -ubytovacie služby -hostinská činnosť -zmenárenská činnosť -sprostredkovanie služieb -sprostredkovanie obchodu -činnosť podnikateľských, finančných, organizačných a ekonomických poradcov