Neviete si rady s kúpou nehnuteľnosti? Odborne pomôcť vám môžu realitní makléri, ktorí dokážu sprostredkovať kúpu domu, bytu, komerčných priestorov (haly, sklady, výrobné priestory, kancelárie) alebo pozemku (stavebné parcely, záhrady, lesy, parky, lúky).

Realitná kancelária, realitní makléri - predaj a prenájom nehnuteľností.

Realitná kancelária: -55 pobočiek v Českej republike a 10 na Slovensku -viac ako 550 maklérov v oboch krajinách -denne v ponuke cez 10 000 nehnuteľností -svoju nehnuteľnosť u nás hľadá viac ako 50 000 klientov -celoplošná inzercia a vlastný M&M realitný magazín -nadštandardná starostlivosť o klientov -vlastné hypotekárne centrum - ...

Ekonomické poradenstvo Trhové ocenenie nehnuteľností - posudky ekonomika ceny a odhady nehnuteľností - ocenenie nehnuteľností pre úverové riadenie spracovania - vyhláškové odhady nehnuteľností Realitná činnosť - bytové priestory Realitná činnosť - nebytové priestory Inžinierska činnosť v investičnej výstavbe

Služby: - strednodobé a dlhodobé investície v oblasti predaja a spätných prenájmov nehnuteľností - investície do realít

Radek Záhorka je realitný poradca. Zameriava sa na predaj a prenájom malých a stredných bytov v Prahe. Je tiež autorom elektronickej knihy 10 krokov pri predaji nehnuteľnosti. Kontaktujte Radka Záhorku a spoznajte, či Vám sedí jeho prístup.

Realitná činnosť. Predaj a prenájom bytov, domov a pozemkov v Prahe a okolí. Realitné služby na mieru pre Vás. Férové rokovania a žiadne poplatky.

Realitný maklér, predaj a prenájom nehnuteľností.

Realitná činnosť Prenájom spotrebného tovaru Poradenská činnosť v oblasti obchodu a služieb Automatizované spracovanie dát Poskytovanie softvéru.

Poskytovanie služieb v oblasti predaja a prenájmu rodinných domov.

Maklér realitnej firmy ALARES Reality.

Realitný maklér spoločnosťou RE/MAX Alfa.

Realitný maklér v Pražskej realitnej kancelárii J&J.

Vyhľadávanie a realizácia investičných príležitostí v tuzemsku aj cudzine. Služby realitnej kancelárie.

Realitný maklér - predaj a prenájom nehnuteľností

Certifikovaní makléri spoločnosti RE/MAX. Predaj realít.

Maklérka spoločnosti RE/MAX. Predaj realít.