Realitné spoločnosti vám s realitnými maklérmi pomôžu predať váš dom, byt, rekreačný objekt, komerčný objekt alebo pozemok. Predať teda môžete svoj dom, chalupu, chatu, svoju stavebnú parcelu, les, lúku, kancelárske priestory, výrobné haly či sklady.

Prenájom: -priemyselné a kancelárske priestory Služby: -finančné účtovníctvo -zakladanie spoločností - poradenstvo

Prenájom bytov, nebytových priestorov a vonkajších plôch.

Realitná kancelária - odborné správcostvo nehnuteľností všetkých typov nehnuteľností, sprostredkovanie a prenájom nehnuteľností, prezentácia nehnuteľnosti, technická pomoc pri spracovaní kúpnych, nájomných a ďalších zmlúv s odvolaním sa na občiansky zákonník, pomoc pri jednaní s bankami pri zaisťovaní úveru a pomoc pri jednaní s exekútorskými ...

Realitná činnosť. Predaj, prenájom: -byty -domy -komerčné objekty

Spoločnosť L.C. Truckcentrum s.r.o. je súčasťou nadnárodnej transportnej a špedičnej skupiny LC net, ktorá sa predovšetkým zaoberá cestnou a kombinovanou prepravou tekutých chemikálií, vrátane tých nebezpečných. Ďalej sa zaoberáme opravou, rekonštrukciou a prestavbou cisterien taktiež aj cisternových kontajnerov. Pre zaistenie 100% technického ...

Realitná kancelária. Zaoberáme sa: - predajom a prenájmom realít - výkupom nehnuteľností - sťahovaním - finančným poradenstvom - právnym servisom.

Realitná kancelária. Zaoberáme sa: - predajom a prenájmom realít - výkupom nehnuteľností - sťahovaním - finančným poradenstvom - právnym servisom.