Realitné spoločnosti vám s realitnými maklérmi pomôžu predať váš dom, byt, rekreačný objekt, komerčný objekt alebo pozemok. Predať teda môžete svoj dom, chalupu, chatu, svoju stavebnú parcelu, les, lúku, kancelárske priestory, výrobné haly či sklady.

Realitná kancelária Real-Net poskytuje komplexné služby na trhu s nehnuteľnosťami. Obstaráme za Vás všetko potrebné na úspešný predaj, prenájom aj nákup nehnuteľnosti. Výkupy, financovanie, odhady, priznanie.

Prenájom spoločenskej sály a reštaurácie Sklársky dvor Huť pri Jablonci nad Nisou

Kompletné konzultačné služby v súvislosti s predajom, kúpou, prenájmom či nájmom nehnuteľností Rýchla a bezplatná prezentácia nehnuteľností na platených realitných serveroch v SR av zahraničí Konzultácie pri stanovení ceny predaja a prenájmu. Posúdenie cien nehnuteľností vrátane znaleckého posudku a odhadu Poradenstvo pri uzatváraní všetkých ...

Spoločnosť s dlhodobou tradíciou v oblasti správy, predaja a prenájmu nehnuteľností. Komplexné služby správy, účtovníctva, facility manažmentu a poradenskej činnosti v oblasti realít, vrátane znaleckého oceňovania a autorizovanej činnosti vo výstavbe.