Realitné spoločnosti vám s realitnými maklérmi pomôžu predať váš dom, byt, rekreačný objekt, komerčný objekt alebo pozemok. Predať teda môžete svoj dom, chalupu, chatu, svoju stavebnú parcelu, les, lúku, kancelárske priestory, výrobné haly či sklady.

MTK Property s.r.o. je spoločnosťou, ktorá sa pohybuje v realitách. Predáva: - rodinné domy - pozemky - komerčné nehnuteľnosti - rezidentné byty Prenajíma apartmány a bytové jednotky.

Ing. Kateřina Nováková má realitnú spoločnosť, ktorá Vám zaistí okrem nákupu/predaja nehnuteľnosti aj odhad ceny, zaistí Vám hypotéku, právne služby, sťahovanie, poistenie, prevod energií, maľovanie a ďalšími potrebami.

Realitná kancelária. Nákup, predaj, správa, sprostredkovanie: -byty a nebytové priestory. Prenájom, správa: -nehnuteľnosti, byty (zabezpečovanie kompletné opravy a údržby nehnuteľného majetku). .

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Reklamná činnosť, ...

Oceňovanie nehnuteľností Predaj a prenájom - byty - domy - pozemky - - realitné poradenstvo, konzultácie Developerská činnosť

Realitná kancelária SD reality s ponukou bytov, pozemkov a domov z oblasti Třinecka, Jablunkovska, Karvinska a Frýdecko-Místecka. Ponuka komplexných služieb spojených s predajom, kúpou a prevodom nehnuteľností.

Prenájom: - vlastných nehnuteľností (nehnuteľnosti).

Realitná kancelária. Zaoberáme sa: - predajom a prenájmom realít - výkupom nehnuteľností - sťahovaním - finančným poradenstvom - právnym servisom.

Služby: -výkup kovov -doprava a mechanizácia -pneuservis -prenájom skladu Predaj: -uhlie -koks -brikety -drevo -sypké hmoty

Činnosť: - letecké práce bezpilotnými prostriedkami - správa a údržba nehnuteľností - poradenstvo v oblasti systému riadenia ISO.

Stavebná firma, realitná činnosť, správa SVJ a súkromných objektov.

Služby: - príprava kompletnej projektovej dokumentácie - rokovania s úradmi a správcami sietí - hrubé murované stavby, drevenice a zruby - realizácia základov - realizácia elektro, voda, kúrenie - realizácia záhrady - demolačné a búracie práce - poradenstvo v oblasti realít.

-Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Veľkoobchod a maloobchod -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov Stolárstvo, podlahárstvo

Správa a údržba nehnuteľností - vedenie účtovníctva - vedenie agendy bytového fondu - spracovanie vyúčtovania - zabezpečenie vykonávania odpočtov.

Realitná kancelária - predaj a prenájom nehnuteľností - realitní makléri sprostredkujú predaj alebo prenájom všetkých druhov nehnuteľností v oblati Frýdek-Místek, Ostrava.

Činnosť: - poskytovanie úverov - vymáhanie pohľadávok - realitná činnosť.

služby: - skladovanie - prekládky kamiónov - prenájmy priestorov (haly sa sklady, výrobné priestory, kancelárie)

- predaj i prenájom nehnuteľností - investičné poradenstvo - na webových stránkach možno nájsť ponuku i dopyt

Komplexné služby: - zakladanie spoločností sro na kľúč v ČR, na slovenskom a v Poľsku - predaj ready made sro v Českej republike, v Poľsku a na slovenské - organizovanie valných zhromaždení v Českej republike a v Poľsku - súdne a obchodné preklady z / do poľského jazyka