Realitné spoločnosti vám s realitnými maklérmi pomôžu predať váš dom, byt, rekreačný objekt, komerčný objekt alebo pozemok. Predať teda môžete svoj dom, chalupu, chatu, svoju stavebnú parcelu, les, lúku, kancelárske priestory, výrobné haly či sklady.

-Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Prevádzkovanie telovýchovných a športových zariadení a organizovanie športovej činnosti -Poskytovanie technických služieb -Veľkoobchod a maloobchod Opravy cestných ...

Realitná kancelária: -predaj, prenájom, kúpa -znalecké posudky -trhové odhady -oceňovanie nehnuteľností.

Realitná kancelária: -predaj, kúpa, prenájom nehnuteľností, bytov -kupné a nájomné zmluvy -vklady do katastra nehnuteľností -odhady ceny (znalecké posudky) nehnuteľností -dražby hnuteľného aj nehnuteľného majetku.

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Skladovanie, balenie tovaru, manipulácia s nákladom a technickej činnosti v doprave -Ubytovacie služby -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Prekladateľská a tlmočnícka ...

Realitné kancelárie-nehnuteľnosti. Znalecké posudky, odhady pre úvery, zariaďovanie úverov pre ČMHB. Predaj, prenájom: -byty -domčeky -pozemky.

Realitná činnosť. Stavebné práce.