Realitné spoločnosti vám s realitnými maklérmi pomôžu predať váš dom, byt, rekreačný objekt, komerčný objekt alebo pozemok. Predať teda môžete svoj dom, chalupu, chatu, svoju stavebnú parcelu, les, lúku, kancelárske priestory, výrobné haly či sklady.

-Realitná činnosť -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-hospodárskej povahy

WORLDFACE je mladá moderná spoločnosť zaoberajúca sa zastupovaním obchodných spoločností, sprostredkovateľskými riešeniami a zbližovaním ponuky s dopytom v odboroch Grafický dizajn, ICT (Informačné a komunikačné technológie) a Reality (nehnuteľnosti, pozemky).

Oceňovanie nehnuteľností. Predaj a prenájom: - bytové a nebytové priestory.

Komplexný upratovací servis. Sprostredkovanie obchodu a služieb. Realitná činnosť. Správa a údržba nehnuteľností. Stolárstvo.

Služby: - prenájom vlastnej nehnuteľnosti - multifunkčný objekt - komplex budov (bývanie, skladové, výrobné, administratívne, ubytovávacie využitie).

Developerská a realitná činnosť. Kancelária: Podolská č. 50 147 01, Praha 4

Hodinový manžel, služby: - zámočnícke a údržbárske práce - drobné opravy a údržbu bytov, domčekov alebo kancelárií - pokládka plávajúcich podláh, kobercov - murárske a sadrokartonárske práce....a ďalšie

Realitná kancelária: - predaj nehnuteľností - prenájom nehnuteľností.

Dovoz: - flexibilné ekologické stavebné materiály

Realitná kancelária. Kontaktné miesto: Jačmenná 529/29, Praha 2

-Špecializovaný maloobchod a maloobchod so zmiešaným tovarom -Veľkoobchod

Činnosť: - prenájom nehnuteľností - technická správa nehnuteľností - developerská činnosť.

Realitné služby: - developerská a investičná činnosť v oblasti rezidenčných a komerčných nehnuteľností - nákup a predaj bytových a nebytových priestorov.

Prenájom a správa nehnuteľností -prenájom bytov, nebytových priestorov - správa nehnuteľností.

Realitná kancelária - predaj nehnuteľností - všetok právny servis pri predaji a kúpe nehnuteľností.

Služby: - murárske práce - obkladačské práce - maliarske práce - sadrokartonárske práce - kompletná realizácia interiéru - Nábytok na mieru - montáž kuchynských liniek a nábytku - údržba zelene, strihanie kríkov, výrub stromov - správa a údržba nehnuteľností - nonstop havarijná služba - kúrenie, voda, plyn, kanalizácia - vypratanie a ...

Nehnuteľnosti: - predaj - kúpa - prenájom - byty, domy, pozemky, nebytové priestory