Realitné spoločnosti vám s realitnými maklérmi pomôžu predať váš dom, byt, rekreačný objekt, komerčný objekt alebo pozemok. Predať teda môžete svoj dom, chalupu, chatu, svoju stavebnú parcelu, les, lúku, kancelárske priestory, výrobné haly či sklady.

Správa a údržba bytov a nehnuteľností.

-Sprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu a služieb -Kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj -Realitná činnosť -Inžinierska činnosť v investičnej výstavbe -Návrhárska, dizajnérska a aranžérska činnosť -Činnosť technických poradcov v oblasti stavebníctva a architektúry, strojárstva, textilnom a odevnom priemysle

Údržba domov a bytov. Hodinový manžel.

Prenájom: -sklady. Predaj: -vianočné stromčeky. Služby, práce: -realitné.

Technické činnosti v doprave. Služby: - zabezpečenie funkčnosti parkovacích plôch vrátane parkovacích domov. - prevádzka parkovacích automatov - vydávanie parkovacích kariet pre občanov a firmy. Správa a údržba nehnuteľností: - parkovacie domy v meste Mladá Boleslav na ulici Jaselská, Letná pláž v Severnom sídlisku - ...

Hľadáte vhodnú nehnuteľnosť na kúpu? Potrebujete radu od skúsených odborníkov? Stavte na realitnú kanceláriu DRINK so sídlom v Mladej Boleslavi. Sprostredkujeme pre Vás obchody so všetkými nehnuteľnosťami. Ponúkame solídne rokovania, špičkovú znalosť regiónu a samozrejme dlhoročnú osobnú skúsenosť.

Predaj, dodávka: -strešné krytiny -stavebný materiál. Oprava, rekonštrukcia, výstavba: -rodinné domy -priemyselné objekty -zateplenie fasád. Prenájom: -skladové priestory. Práca: -klampiarske -zemné.

Činnosť: - príprava a predaj pozemkov na výstavbu rodinných domov.

Výroba, veľkoobchod: - pančuchový a ponožkový tovar. Správa a údržba nehnuteľností. Prenájom nebytových a bytových priestorov.