Facility manažment je súbor činností, medzi ktoré patria pozáručné opravy, inštalatérske, elektrotechnické alebo murárske práce, upratovanie exteriéru a interiéru objektu, odvoz odpadov ale aj údržba zelene v okolí domu či nepretržitá havarijná služba.

Služby: - investície do nehnuteľností a výrobných podnikov - poskytovanie poradenstva pri správe a údržbe nehnuteľností a správe majetku - poskytovanie poradenstva pri akvizíciách, fúziách a corporate finance.

Inžinierska a projektová činnosť - projektovej dokumentácie - zabezpečenie potrebných povolení až po kolaudácii. Vykonávanie stavieb - výstavba obchodných centier, výťahov a eskalátorov. Správa a údržba obchodných centier.

Služby: - údržba nehnuteľností - upratovacie služby - čistenie kobercov - údržba záhrad.

Činnosť: - správa, údržba nehnuteľností - upratovacie služby - bezpečnostná agentúra - úprava záhrad.

Služby: - správa a údržba nehnuteľností - nákladná doprava - vnútroštátna, medzinárodná - závodné stravovanie - požičiavanie vozidiel - dodanie ochranné pracovné prostriedky.

Realitná kancelária. Správa nehnuteľností.

Služby - správa nehnuteľností - prenájom nehnuteľností.

Služby - správa domov, bytov a nehnuteľností.

Služby: - upratovacie - umývanie okien - technická správa budov.

Stavebná činnosť: -stavba, výstavba, rekonštrukcia, opravy -stavby, budovy-typizované aj atypické -bytové jadrá, bytové jadro, kúpeľne, kúpeľňa -odstraňovanie, búranie stavieb, muriva -továrenské a výrobné či predajné objekty, rodinné domy, rodinný dom, RD. -projekčná činnosť Finančné poradenstvo, financovanie stavby. Správa ...

Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností.

Naše služby : - sprostredkovanie nákupu a predaja nehnuteľností a pozemkov vrátane prevodu vlastníckych a družstevných práv a povinností v BD - sprostredkovanie prenájmu všetkého druhu - pomoc pri rokovaniach s miestne príslušnými úradmi - poradenstvo pri kúpe, predaji či prenájme nehnuteľností - správa bytových jednotiek.

Správa a údržba nehnuteľností pre spoločenstvo vlastníkov jednotiek. Vedenie účtovníctva.

Správa a údržba nehnuteľností - upratovacie práce.

Mgr. Jiří Ryšánek sa zaoberá: - konzultant facility management - správa nehnuteľností - bezpečnostné služby - upratovacie práce - náhradné plnenie.

-Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-hospodárskej povahy

-Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností

Stavebná firma. Výstavba rodinných domov v Trávniku pri Kroměříži. Rekoštrukcia domov a bytov. Priemyselné stavby. Zatepletné, zatpľovanie domov v programe zelená úsporám. Realitná činnosť. Prenájom a predaj domov a bytov. Správa a údržba nehnuteľností. Služby: -hypotéky, úvery, stavebné sporenie, poistenie

Poskytujeme Facility Management. Táto komplexná správa budov a nehnuteľností.

Správa a údržba: - nehnuteľnosti vrátane vedenia účtovníctvo. Zaistenie úverov a dotácií pre SVJ.