Facility manažment je súbor činností, medzi ktoré patria pozáručné opravy, inštalatérske, elektrotechnické alebo murárske práce, upratovanie exteriéru a interiéru objektu, odvoz odpadov ale aj údržba zelene v okolí domu či nepretržitá havarijná služba.

Správa nehnuteľností Upratovacie služby Inžinierska činnosť Projekčná činnosť Údržba - vonkajšie plochy

Služby: -správa nehnuteľností -riadenie vzťahov s nájomcami -udržovanie rozpočtu nákladov -rozpočtovanie administrácie budovy a poplatkov za služby -revízia zariadenia -administrácia technickej dokumentácie -menšie údržby a opravy -kontrola dôležitých opráv a údržby -24h servisná služba -bezpečnostné služby -diaľkové video monitorovanie ...

Developerská a realitná spoločnosť. Realizácia: - developerské projekty - správa nehnuteľností - akvizície pre nové projekty. Poskytuje kompletný developerský a realitný servis spoločnostiam v holdingu na území Českej a Slovenskej republiky a Ruskej federácie.

Vyhľadávanie investičných príležitostí pre domácich a zahraničných klientov.

Správa nehnuteľností: - pravidelný servis technického zariadenia, - upratovací servis, - údržba a opravy objektu. Vedenie účtovníctva.

Rodinná firma Alama s.r.o. bola založená v roku 2004. Prevažujúcou ekonomickou činnosťou je vykonávanie: - drobných stavieb - stavebných úprav a rekonštrukcií bytových jednotiek - elektromontážnych prác - revízií a opráv elektroinštalácií. Ďalej je to správa a údržba nehnuteľností. Ďalšia z významných činností je: - zabezpečovanie ...

Murárstvo Pokrývačstvo, tesárstvo -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-hospodárskej povahy -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností

-Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Veľkoobchod a maloobchod

Naša firma poskytuje klientom komplexné služby súvisiace s vlastníctvom nehnuteľnosti. Služby sú založené na individuálnom a zodpovednom prístupe k zákazníkovi. Snažíme sa prispôsobiť potrebám našich klientov a ponúkať vlastníkom doplnkové služby s pozitívnym efektom na kvalitu bývania alebo užívateľského komfortu.

Prenájom kancelárií a virtuálnych kancelárií v Prahe 5, ponuka údržby nehnuteľností (maliarske, murárske a štukatérske práce, umývanie, opravy a celkové rekonštrukcie fasád a pod.).

Správa budov a nehnuteľností Upratovacie služby Renovácia - tonerových a atramentových kaziet

GIFAB Project s.r.o. Podpora pri zakladaní spoločností Vedenie firiem Správa majetku Právne poradenstvo Sme členmi Asociácie realitných kancelárií Českej republiky.