Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Jan Vrlika ponúka výrobu kuchýň, kancelárskeho nábytku a ostatné stolársku výrobu. Výroba nábytku v kanadskom a americkom štýle / originálne dokumentácia /.

Zaoberám sa výrobou a montážou zámočníckych prvkov, Al profilov či výrobkov z polykarbonátu a skla. Ponúkam pergoly, verandy, zimné záhrady, lodžie či balkóny. Predaj tepelnoizolačných dosiek z polypropylénu aj presvetľovacích a stavebných dosiek.

Dodávka, montáž, pokládka podláh a podlahových krytín. Druhy ponúkaných podláh: - podlahy drevené - podlahy vinylové - PVC krytiny - laminátové plávajúce podlahy - podlahy z prírodného linolea tzv. Marmolea - korkové podlahy - koberce.

činnosť: - servis a predaj priemyselných armatúr do PN 250, DN 500 - diagnostika parného kondenzátu - dimenzovanie priemyselných armatúr. oprava: - posúvače - uzatváracie ventily - regulačné ventily - redukčné ventily - poistné ventily - odvádzače kondenzátu.

Naša firma prevádzkuje e-shop so špecializáciou na predaj, montáž a servis kotlov, peletových kachlí a odkúrenie pre peletové kachle. Vždy sa snažíme, aby ponúkané krbové kachle, krbové vložky, automatické kotly boli za prijateľnú cenu pre našich zákazníkov. Ponúkame možnosť prezentácie funkčných výrobku na vzorkovej predajni. Preferujeme osobný ...

predaj: - elektrické náradie - ručné náradie - motorové náradie - príslušenstvo k náradia - upratovacia technika - nábytkové kovanie - dielenský nábytok - tlaková vzduchotechnika.

Dřevařská, piliarska výroba: - výroba drevotrieskových dosiek - stavebno truhlářská výroba - impregnácia dverí, lepených profilov, drevotrieskových dosiek a obalov - obkladové a podlahové palubovky - eurohranoly.

služby: - veľkoobchodný aj maloobchodný predaj stavebnín - všetky zemné práce a výkopové práce - nákladné automobilová medzinárodná a vnútroštátna doprava - píla - výroba reziva.

Stolárska výroba: - kuchyne - vstavané skrine.

Opravy a údržba záhradnej mechanizácie.

Realitný maklér a majiteľ realitnej kancelárie REALITY HORŇÁK. Špecializujem sa na predaj objektov na bývanie a rekreáciu na juhu Čiech, ale úspešne som predal desiatky nehnuteľnosti aj v Prahe, v stredných Čechách, na Vysočine a na Plzeňsku.

Zaoberáme sa pestovaním kvalitných rododendronov a azaliek vo voľnej pôde na ploche 5 ha. Mladé rastliny získavame z Výskumného ústavu Silva Tarouca pre krajinu a okrasné záhradníctvo v.v.i. v Průhoniciach. Rastliny z voľnej pôdy sa vyznačujú širším habitom s širokým koreňovým balom. Uprednostňujeme veľkosti 80 cm a vyššie. Prvoradým cieľom je ...

Firma BESO spája predaj a servis kompletného sortimentu priemyselných armatúr. Medzi našimi produktmi nájdete ventily, pohony a všetko príslušenstvo, umožňujúce zapojenie do moderných riadiacich systémov. Ak ste nenašli čo ste hľadali alebo máte otázku, kontaktujte nás. Predaj a servis - manometre - tesnenie - poistné ...

Naša firma sa zaoberá pestovaním okrasných drevín určených prevažne pre naživo rastúce ploty.

Stolárstvo, výroba: - stoly - stoličky - kuchyne - knižnice - dvere

Stolárstvo, výroba: - nábytok na mieru - kuchyne - detské izby - vstavané skrine

Maloobchod, predaj: -domáce potreby TESCOMA -nádobí, mixéry, strúhadlá, koreničky ...

Činnosť koordinátora BOZP pre prácu na stavenisku - spracovanie plánu BOZP vo fáze projektovej prípravy aj vo fáze realizácie stavby Projekcia, návrhy a realizácie - interiéry vrátane výrobných výkresov inžinierska činnosť - vybavenie všetkých podkladov, stanovísk a vyjadrení pre územné konanie - územný súhlas - ...

činnosť: - návrhy a realizácie interiérov

Stolárstvo, výroba: - nábytok na zákazku - okná, dvere

Predaj lesnícke, poľnohospodárskej a komunálnej techniky. Autoservis a servis techniky.

Atelier architektúry Šimeček s.r.o. sa zameriava na návrhy interiérov i exteriérov rodinných domov, firemných priestorov a iných nebytových stavieb. Našou hlavnou činnosťou je projektovanie stavieb, zabezpečujeme prípravu projektovej dokumentácie pre územné konanie aj stavebné povolenie, inžiniersku činnosť, autorský či technický dozor a podobne. ...

Oprava, servis: - plynové kotly - plynárenskom práce.

Elektro Bubeník. Predaj, e-shop: -spotřební elektronika, domáce spotrebiče, svietidlá a ďalšie.