Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Projekcia, dodávka, servis - vzduchotechnika - klimatizácia - teplovzdušné rozvody.

Textilná výroba, predaj: - obliečky, lôžkoviny - hotelový textil.

predaj: - kuchynské, mäsiarske nože - ocieľky - nárezové stroje. služby: - brúsenie nožov, nožníc.

Aldo Reality - realitná kancelária - predaj a prenájom nemovitstí. sídlo - adresa: Rudolfovská tř. 1986/21, 370 01, České Budějovice.

Dodávka, montáž: - plastové okná - drevené okná - hliníkové okná.

Predaj, e-shop - teakový nábytok - záhradný nábytok - záhradné príslušenstvo. Predaj, požičovňa - obytné autá ROLLER TEAM. predajná sklad - adresa: Do mladého 1104, 370 06 České Budějovice-Stará Pohůrka.

Veľkoobchod, e-shop: - spojovací materiál - skrutky, matice, skrutky, klince, závitové tyče.

Maloobchod, predaj: - autodiely, autodoplnky - záhradná technika.

truhlářství: - zákazková výroba nábytku.

Montážne práce: - nábytok, vybavenie predajní - výstavné, predajné stánky - osvetlenie, svetelné reklamy.

Dodávka, montáž: - platová okná, dvere - drevené okná, dvere - hliníkové okná, dvere - drevohliníkové okná.

Predaj, pokládka: - parketové vlysy, parkety - plávajúce drevené, laminátové podlahy - drevené masívne podlahy - marmoleum - vinylové podlahy.

práca: - dláždičské - kamenné obklady.

Spoločnosť ELLI Montáže a revízie elektrických zariadení, spol. s.r.o. Lišov realizuje elektrickej inštalácie a silnoprúdové rozvody, ďalej sa zaoberá výrobou rozvádzačov NN. Pôsobíme na celom území Slovenskej republiky, montáže vykonávame tiež na slovenskom, v Nemecku a inde v Európe. Vykonávame elektromontážne práce na priemyselných stavbách i ...

Spoločnosť CB Servis Plus s.r.o. poskytuje profesionálne upratovacie služby. Zaoberáme sa kompletným upratovaním firiem, kancelárií, zdravotníckych zariadení i domácností. V rámci našich služieb ponúkame tiež správu a údržbu nehnuteľností, starostlivosť o zeleň alebo upratovanie snehu v zimnom období. Upratovacie práce vykonávame jednorázovo aj ...

Maloobchod, internetový obchod, e-shop: - domáce potreby (hrniec, panvice, plechy, poháre, príbory ...) - kuchynské spotrebiče - korenie kulinári - žehliace dosky.

Výroba, predaj: -malty -šlechtěné omietky -omítky a štuky -podlahové hmoty a torkrety -lepidla -spárovací hmoty -sanační omietky -fasádní farby a penetrácie -pojiva.

produkty: - výroba a predaj širokej škály betónov - prírodné triedené aj netriedené kamenivo - liate anhydritové potery AnhyLevel pre vytvorenie dokonale rovné podlahy - liate cementové potery CemLevel pre podlahy vo vlhkom prostredí alebo v priestoroch s požadovanou pevnosťou - liate izolačnej cementové peny Poroflow umožňujúci ľahké ...

Komplexné architektonickú, projekčná a inžiniersku činnosť poskytuje svojim klientom architektonická kancelária pána Ing. arch. Jaromíra Kročák. Zameriavame sa na projekcie rodinných a bytových domov, rekonštrukcie, občianske stavby, hotely ale aj historické stavby. Sídlo ateliéru nájdete na adrese Riegrova 20, České Budějovice. Architektonická ...

Hodinnový manžel Remeslá, služby, opravy, servis - sťahovanie - natieračské práce - maliarske práce - elektrikárske práce - upratovacie práce - výpomoc v domácnosti - obkladačské práce - podlahárske práce - murárske práce - vodoinštalačné práce - záhradnícke práce

práca: - dláždičské - pokládka dlažby z kameňa - obklady z kameňa.

práca: - starostlivosť o stromy, střešení stromových poranenia a dutín - terénne práce v prírodných rezerváciách (sekanie mokradí, výrub náletových drevín).

Podlahárske práce, pokládka: - drevené podlahy - plávajúce podlahy - koberce, PVC - renovácie drevených podláh.

Výroba: - záhradné sedenie z masívneho dreva - drevená koryta, koryto - drevené pumpy - drevené sochy, plastiky - konštrukcia pre detské šmýkačky.