Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Mestská správa domov a bytov s.r.o. vykonáva správu a údržbu bytového a nebytového fondu pre mesto Prachatice. služby: - správa a údržba bytového fondu - správa a údržba nebytového fondu - správa nehnuteľností - správa bytových domov pre SVJ a právnické a fyzické osoby - vymáhanie pohľadávok od neplatičov nájomného - výber preddavkov na ...

-Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Príprava a vypracovanie technických návrhov, grafické a kresličské práce -Poskytovanie technických služieb -Poskytovanie služieb pre poľnohospodárstvo, záhradníctvo, rybníkárstvo, lesníctvo a poľovníctvo -Povrchové úpravy a zváranie kovov a ďalších ...

Kovovýroba: - priemyselné radiálne ventilátory.

Stolárstvo, zákazková výroba: - kuchyňa - skrine - detské izby - stoly, lavice.

Zákazková výroba: - kuchynské linky, kuchyne.

Veľkoobchod, maloobchod: -koberce -PVC*, lina -plávajúce podlahy -korok -stierkové hmoty, lepidlá -lišty -garniže. Služby: -podlahárske práce.

Zákazkové stolárstvo, výroba: - nábytok - kuchyňa - skrine - postele - schody

Stolárstvo, výroba: - nábytok na zákazku - kuchyňa - spálňa - skrine - dvere

Predaj: - bytový textil - obuv Predajňa obuvi: Krišťanova 61 tel: 725 130 038

Klampiarske, tesárske a pokrývačské práce - položila strešné krytiny, krovov - stavba pergol, prístreškov - montáž strešných okien a svetlovodov.

Veľkoobchod, maloobchod, montáž: -svietidlá, osvetľovacie systémy ARTEMIDE a KREON -svietidlá vnútorné aj vonkajšie -svietidlá stolové, stojacie, nástenné, stropná, závesná, vstavaná do stien, stropov aj podláh -bezplatné poradenstvo pre architektov, projektantov aj zákazníkov. Výhradné zastúpenie v ČR** firiem: ...

Stolárstvo, výroba: - kuchyňa - skrine - spálňa - schody - detské izby - dvere

Služby, výroba: - nábytok na mieru - kuchynské linky - vstavané skrine - postele - knižnice, komody - kúpeľňový nábytok

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Mimoškolská výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školenia, vrátane lektorskej činnosti -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie

Služby - starostlivosť o stromy a krajinu - stromolezci - výsadba a údržba urastených drevín - rizikové výrub.

Stolárstvo. Výroba - okná, dvere - kuchyňa - nábytok na mieru. Rekonštrukcia podkrovia, interiérov a kúpeľní - sadrokartonárske práce - obkladačské práce.

Výroba, predaj: - viazacie prostriedky: - upínacie kurty, istiace postroje

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - stavebniny

Maloobchod, predaj: - vybavenie kúpeľní Práca: - rekonštrukcia kúpeľní

Výroba z dreva. Predaj: - stavebné rezivo - strešné laty, fošne, hranoly, dosky - hobľované rezivo - plotovky - vonkajší nábytok - záhradný set z masívu, stoličky, stôl - pergoly, altány - palubovky - podlahové, obkladové - palivové drevo štiepané - skrutky do dreva.

Výroba, servis: -strojárenstvo -elektrické a pneumatické servomotory -frézované a sústružené dielce na strojoch s CNC riadením -prepojovacie káble alebo káblové zväzky. Montáže: -jemná mechanika -jednotlivé mechanické prvky do zostáv -osadzovanie dosiek plošných spojov vrátane spájkovania na vlne bezoplachovou metódou.