Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Veľkoobchod, maloobchod: -koupelnové štúdio -vodovodní batérie -vany -sprchovací kúty -sprochové boxy -Masážne boxy -parní kúpele -koupelnový nábytok -Masážne panely -koupelnové doplnky -sanitární keramika -obklady a dlažby -koupelnové radiátory.

Záhradníctvo Jurka ponúka letničky a trvalky, prísady zeleniny, hliny a substráty, iný doplnkový tovar. Zaoberáme sa aj realizáciou záhrad a výsadbou mestskej zelene. Dokážeme vykonať výsadbu tráv, kríkov, ovocných stromov aj urastených okrasných stromov. Tiež Vám pomôžeme alebo poradíme s údržbou Vašej záhrady. Záhradníctvo sa skladá z ...

Ing. Roman Kúpy prevádzkuje záhradníctvo, v ktorom je možné zaobstarať: - záhradnícke potreby, - balkónové a izbové rastliny - trvalky, letničky, skalničky - okrasné trávy - substráty, hnojivá - kvetináče a kvetináče.

Záhradníctvo u žihľavy. predaj: - izbové rastliny - rastliny okrasné listom - rastliny okrasné kvetom - svadobné kytice - kvety, kvety na auto - kvety pre mamičku, pre babičku.

Záhradnícka firma v Boskoviciach Prevádzka vlastného arboréta Záhradné centrum Šmelcovna Boskovice škôlkarské produkcie Projekcia, realizácia a údržba sadovníckych úprav Výstavné hala - občerstvenie Dva dvory

Kvetinárstvo a handmade obchodík v Boskoviciach. Predaj rezaných a črepníkových prírodných kvetov. väzba kytíc na rôzne príležitosti. Svadobné kvety.

Stolárstvo Roman Parolek, s.r.o. prevádzkuje e-shop Parolekshop.cz s kuchynskými a domácimi spotrebičmi.

Dodávka tieniacej techniky (žalúzie, markízy, rolety, slnolamy) pre administratívne budovy a rodinné domy.

Spoločnosť je certifikovaná podľa ČSN EN ISO 9001: 2009 Spoločnosť je zapojená do systému EKO-KOM Spoločnosť je držiteľom certifikátov EKOLAMP a Merit Concept A. Veľkoobchod: -elektroinstalační materiál a svietidlá sortiment: -kabely, vodiče a príslušenstvo -elektromateriál, rúrky, lišty, káblové žľaby, upevňovací materiál ...

Spoločnosť OSMI Pro s.r.o. sa zameriava na dodávku sortimentu pre stavebný a výrobný priemysel. Ide napríklad o vŕtacie a sekacie nástroje, brúsnu, reznú a diamantovú techniku, ručné náradie, čerpadlá, batérie a mnoho ďalšieho.

Návrhy, realizácia a vizualizácia súkromných aj komerčných interiérov. Projekty na rekonštrukciu interiérov.

Výroba dizajnové nábytku na zákazku. Navrhujeme a vyrábame kuchyne, spálne, obývacie izby, kúpeľne a ďalší nábytok. Výroba vstavaných skríň na mieru.

Vorlíčkovo Truhlářství sa zameriava na výrobu a renováciu nábytku detských a obývacích izieb, spální, kuchýň. Ďalej sa spoločnosť postará o podlahy, dvere a stropy.