Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Realitná kancelária, služby: -zprostředkování predaj, prenájom a nákup nehnuteľnosti (rodinné domy, byty, chaty pozemky i.). prevádzkareň: -Miroslav, Vinárska 1179, mob .: 603 290 695. služby: -Právne, zmluva, právny servis -Finančné, hypotéky, zabezpečenie úveru a financovania.

Spoločnosť Tvojjmaklér s.r.o. ponúka služby v realitách: - predaj a kúpa nehnuteľností - financovanie kúpy

Záhradkárske potreby a náradie, črepníkové a rezané kvety, potreby pre domácnosť, potreby pre domácich majstrov a remeselníkov, ručné náradie, spojovací materiál a ďalšie.

Spoločnosť ponúka širokú škálu výrobkov líšiace sa rozmermi, hmotnosťou, zvoleným materiálom, povrchovou úpravou a ďalšími faktormi. Výrobky môžu byť brány, vráta, lustre, lampy, kovania na dvere, stoličky, stoly, zábradlia a mnoho ďalšieho.

Kvetinárstva, veľkoobchod s kvetmi - črepníkové, izbové, balkónovky Výroba kvetinových väzieb a aranžmánov

Ponúkam celoročné údržbu záhrad a zelene, strihanie stromov a živých plotov, kosenie trávy súkromných záhrad aj firemných objektov, projekcia a realizácia záhrad vrátane zakladania trávnikov, výsadby stromov atď.

-Poskytovanie služieb pre poľnohospodárstvo, záhradníctvo, rybnikárstva, lesníctvo a poľovníctvo -Zprostředkování obchodu a služieb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Výroba, obchod a služby inde nezaradené

Naše spoločnosti ponúka profily pre vaše okná a dvere Inoutic. Dodávame nielen plastové okná, ale aj drevené okná - eurookná, hliníkové okná a dvere. Zimné záhrady.

Autodoprava a agroslužby. Betonárka. Stavebná činnosť. Betonáreň Nádražní 484, 671 67 Hrušovany nad Jevišovkou.

Internetový predaj, e-shop: -elektronické cigarety -hodinky -gadgety -alkoholtester.

predaj - koberce - podlahové krytiny predaj - textilný tovar uteráky, obliečky, posteľná bielizeň, obrusy.

Predaj a pokládka vinylových, laminátových a drevených podláh, PVC a kobercov. Vyrovnanie podkladu samonivelačnou stierkou.

fotovoltaická elektráreň služby: -tvorba vykonávacie projektovej dokumentácie na výstavbu -realizace -autorský dozor -konzultace Energetická nezávislosť ponuka: -Komplexné riešenie sebestačnosti v dodávke elektrickej energie služby: Návrh a realizácia: -hybridních fotovoltaických systémov, akumulácia prebytkov -izolovaný ...

služby: - zákazková výroba nábytku - kuchyne na mieru, obývacie izby - poličky, regály, skrine - montáž a demontáž - nábytok, dvere, pergoly, zimné záhrady - rekonštrukcia, návrhy interiérov, vizualizácie - kompletnú rekonštrukciu bytov.

Všetky stavebné práce vo výškach pomocou horolezeckej techniky. -strechy (oprava, výmena a kladenie nové strešné krytiny, čistenie, nátery, opravy a výmena klampiarskych prvkov, inštalácia zábran proti vtáctvu, zakrytie svetlíkov) -komíny (opravy, nátery a ručné búranie komínov) -oceľové konštrukcie (montáž, demontáž, nátery ...

Výroba, predaj, dodávka, distribúcia talianskeho štýlového aj moderného nábytku - komody, nočné stolíky, skrine, postele, skleníky, konferenčné stolíky, steny, kreslá, stoly, stoličky, písacie stoly, knižnice, čalúnený nábytok, sedacie súpravy. - spálne, jedálne, pracovne, obývacie izby. - nábytok do kancelárií, hotelov, recepcií, reštaurácií i ...

Internetový obchod s bytovým nábytkom. Objednať si môžete kreslá, jedálenské stoličky, pohovky, sedacie súpravy, postele, zostavy do obývacej izby, komody a regály, stoly.