Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Firma Jiří Štěpánek ponúka všetky inštalatérske práce. Realizujeme rozvody vody, plynu, kúrenia a tiež odpadu. Vykonávame dodávku a montáž solárnych systémov, tepelných čerpadiel, plynových i elektrických kotlov. Sídlime v obci Černava, okres Karlovy Vary. Práca, montáž: - kúrenárske - vodoinštalatérske - plynárenskom - rozvody vody, ...

Mestské kultúrne stredisko Habartov podporuje rozvoj turistickej infraštruktúry na Habartovsku a tiež v celom Karlovarskom kraji. Nájdete tu knižnicu, múzeum, infocentrum a kino. Taktiež si u nás môžete prenajať spoločenská sála, kinosála alebo klubovňu. Priestory sú vhodné na organizovanie súkromných akcií, svadby, oslavy, koncertov, prednášok či ...

Spoločnosť OTK - KV s.r.o. sa zaoberá veľkoobchodným, maloobchodným predajom a montážou komínov, kotlov, kotolní, vykurovacích sústav, kachlí i krbov. V našom sortimente nájdete všetok kúrenársky a kominársky materiál. Predaj, maloobchod, veľkoobchod: - kominársky materiál - spalinovody, dymovody, rúry - komíny - komínové systémy - ...

Stolárstvo, výroba: - repliky pôvodných dobových a historických okien a dverí - nábytok - schodisko - dvere Porez guľatiny.

Firma sa zaoberá predajom dekorácií a doplnkov.

Realitná kancelária TOUT-mocný Almaz s.r.o. sa zameriava na slovenský a moravský trh s realitami. Postaráme sa o Vašu nehnuteľnosť, zaistíme predaj, prenájom či kúpu bytov, domov, pozemkov, komerčných priestorov alebo záhrad. Ponúkame lacné byty aj luxusné nehnuteľnosti nielen v kúpeľnej oblasti mesta Karlovy Vary. Práve vďaka dobrým znalostiam ...

Retroobchod, e-shop: - plechové cedule - bytovo doplnky, dekorácie - plagáty - nástenné hodiny.

Práca: -elektroinštalatérske. Montáž: -hromozvody. -anténne systémy. -elektroniské zabezpečovacie systémy. -verejné osvetlenie. Elektrorevízia.

Výrobca kvalitných podlahových konvektorov. Konvektory Hitte zaistia nielen nákladovo najefektívnejšie vykurovanie priestorov, ale aj pohodlie svojich užívateľov oddelením presklenej plochy a interiéru clonou teplého vzduchu a vykurovania objektov. Všetky informácie nájdete na webe spoločnosti alebo na facebooku.

Stolárstvo Čestmír Landrgott vyrába zákazkový nábytok na mieru. Kuchyňa, vstavané skrine a ďalší nábytok pre dom a záhradu vrátane grafického návrhu interiéru. Všetko kvalitne a lacno.

Podlahárske práce. Predaj, pokládka: - koberce - linoleum - PVC - plávajúce podlahy - marmoleum - prechodové, soklové lišty - samonivelizačné stierky - drevené podlahy. Vyrovnávanie podkladu podlahy. Murárske práce.

Predaj: - LED osvetlenie, žiarovky, trubice, svetlomety

Predaj: - spojovací materiál, kotviaca technika - náradie, rezné a brúsne kotúče - vrtáky, pletivo, elektródy a zváracie drôty - pracovné a ochranné pomôcky - záhradné náradie - tmely, peny, farby a ďalšie kutilské potreby.

Stavebniny. Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -stavebný materiál.

Zákazkové stolárstvo, výroba: - kuchyňa - kuchynské linky.

Growshop a Headshop. Predaj, veľkoobchod, e-shop, GROWSHOP. Pestovateľské substráty Osvetlenie na pestovanie rastlín Hnojivá Pestovateľské stany, fólie a siete Príslušenstvo pre hydro Pestovateľské médiá a substráty Klonovanie Pestovateľské potreby Pestovateľské nádoby Pestovateľské systémy HEADSHOP: Bonga Bonga - doplnky a ...

Klimatizácia: -inštalácia -servis -dodávka. Klimatizačný materiál značky: -Panasonic, Daikin, Carrier, Toshiba, Mitsubishi -okenné -nástenné -podstropné -kazetové -skriňové -tepelné čerpadlá -VRV systém. Vzduchotechnika: -kompletná dodávka a montáž. Návrhy, výpočty, predaj, montáž, revízia: -nerezové komíny ...

Záhradnícke služby - údržba verejnej zelene - sadovnícke a záhradnícke práce - projekcia a realizácia záhrad Záhradné centrum Mariánske Lázně TRIMA Plzeňská 608/17, 353 01 Mariánske Lázně tel. 602 750 822 - predaj kvetín, rastlín a potrieb pre záhradkárov - substráty, mulčovacia kôra, osivo, hnojivo.

Činnosť: - starostlivosť o dreviny - prerezávanie stromov a rizikové výrub stromov - arboristika - inštalácia bezpečnostných väzieb - spracovanie polomov, vývratov - prerezávanie ovocných stromov, údržba zelene - odstránenie snehu zo striech, budov.