Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Stolárstvo, podlahárstvo. Výroba - kuchyne - skrine - nábytok na mieru - ploty - pergoly - detské ihriská.

služby: - návrh, realizácia, údržba záhrad - závlahové systémy - ozelenenie interiérov.

Drevovýroba David Kraus sa zaoberá spracovaním dreva, stolárskym a tesárskymi prácami. Vyrobíme pre Vás záhradné prvky, pergoly, terasy, nábytok, kuchyne, schodisko a mnoho ďalších produktov podľa Vášho želania. Zrealizujeme aj výstavbu drevostavieb. Pôsobíme prevažne v okolí Turnova, ale svojich zákazníkov máme aj v Jablonci nad Nisou, Liberci, ...

Realizácia interiérov na kľúč Ponúkam spracovanie luxusných povrchových úprav stien a podláh v moderných aj osobito ladených interiéroch. Ponúkané dekoratívne techniky: • PANDOMO • OIKOS • Betón image • Pohľadové betóny • Metalické efekty • Benátskej štuky • Liate polyuretánové podlahy • Epoxidové nátery Poskytované služby: • ...

Výkup a predaj nadnormatívnych zásob stavebného tovaru a materiálu. Požičovňa stavebného náradia, strojov. Kontajnerová doprava. Výkopové práce. Ekologická likvidácia vozidiel.

Stolárstvo, výroba nábytku - kuchyne - spálňa - okná.

činnos - autorizovaný inžinier pre pozemné stavby. Výroba odevov - krajčírstvo, dámske a pánske odevy

činnosť - dodávame systémy inteligentných domácností - montáž a servis systémov vetrania s rekuperáciou - správa počítačových sietí.

Stolárstvo, výroba nábytku - schodisko - podlahy - kuchyne - vstavané skrine - pergoly - záhradný nábytok.

Stolárstvo, výroba nábytku na mieru - vstavané skrine na mieru - predsieňovej steny - komody - šatníkové skrine s posuvnými dverami - okná.

služby - návrh a realizácia kuchýň - kuchyne vrátane spotrebičov - návrh, výroba a montáž nábytku.

Realitná kancelária. Správa budov. Riešenie exekúcií, dražby, pôžičky. Stavebné práce.

E-shop - krby - krbové kachle - dymovody - opekanie.

Služby v oblasti priemyselnej automatizácie - LED osvetlenie - dátové siete - kamerové systémy pre strojové videnie - bezpečnosť - elektroinštalácie.

Služby v oblasti informačných systémov - internetový marketing. Knihy-online.eu - internetové kníhkupectvo - e-shop: knihy - tel. 800 555 513 - email: objednavka@knihy-online.eu. Dreveny-zahradni-nabytek.eu - e-shop: záhradný nábytok - tel. 775 782 757 - email: info@dreveny-zahradni-nabytek.eu.

služby: - umelecký ateliér - maľba - design - architektúra

Postavíme, alebo prestavíme váš domček - vrátane strechy a podkrovia, navrhneme a vytvoríme vašu kúpeľňu na kľúč, vybavíme obývačka ... Tvoríme bývanie podľa vašej predstavy s našou víziou a skúsenosťami. Inšpirujú nás prírodné materiály. Pomôžeme vám splniť si sen o peknom pohodlnom bývaní.

Firma Wranovský vyrába kvalitné české sklenené krištáľové lustre, so sklenenými alebo kovovými ramenami, lustre s závesky i fúkané, a iná originálne moderné svietidlá. V našej ponuke sú nielen majestátne lustre vhodné do historických reprezentatívnych priestorov, ale aj vzdušné varianty, ktoré nápadito dopĺňajú a oživujú aj veľmi moderné ...

Záhradná technika TOMÁŠ. Predaj, e-shop - záhradné kosačky - náradie - čerpadlá - vodárne - drviče dreva - elektrocentrály - snehové frézy.

Upratovacie práce - upratovací servis - umývanie okien a nákladov - údržba zelene. Pobočka - adresa: Hálkova 886 Doksy.

Účtovné poradenstvo - vedenie účtovníctva Realitná činnosť Správa objektov - vzdialená alebo komplexná správa nehnuteľností spoločenstva vlastníkov - prevádzkovo - administratívne a ekonomicko - organizačné (evidencia, pasportizácia, vodomery, dlžníci, vyúčtovanie služieb) - účtovná a daňová (účtovníctvo, ...

Služby - architektonické štúdie - stavebná projekcia - inžinierska činnosť - autorský dozor. Kancelária: - adresa: Plzenská 163, 150 00 Praha 5 - Košíre.

Spoločnosť Europanel s.r.o. je rýdzo český výrobca stavebného systému pre výstavbu nízkoenergetických a pasívnych domov. Základným prvkom stavebného systému EUROPANEL je panel vyrobený zlepením dosiek OSB s polystyrénovým jadrom, ktorý má vynikajúce mechanické a tepelno-technické vlastnosti, je ľahký, rozmerovo presný, jednoducho spracovateľný a ...