Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Sme spoločnosť predávajúca grily (plynové, uhlené a elektrické) a príslušenstvo pre grilovanie.

Stolárstvo, výroba: - okná - dvere - schodisko - kuchyňa na mieru - záhradný nábytok - atypický nábytok - obklady stien - interiéry a vybavenie reštaurácií. Ako prví sme začali vykonávať dyhovanie dreva na zákazku v Libereckom kraji.

Ľahká nákladná doprava - dodávková - do 3, 5t - vnútroštátne - medzinárodná Maliarske práce Drevostavby na kľúčovývýroba, predaj, dodávka a montáž - altány - pergoly - prístrešky na autá - záhradné domčeky Stolárske prácevýroba - vstavané skrine - nábytok (kúpeľňový, kancelársky, ...

Stolárstvo, podlahárstvo Zákazková stolárska výroba: - dvere, zárubne - schody, schodiská - postele, poschodové postele - interiérový nábytok - vinotéky - lavice, stoly.

Stolárska výroba: - stavebné - nábytková - okná - dvere - vstavané skrine - schodisko - drevostavby - záhradné altány - pergoly Realizácia interiérov: - kancelárske - bytové Opravy: - starožitný nábytok

Zaoberáme sa zákazkovou stolárskou výrobou kancelárskeho i bytového nábytku a dverí z lamina a dyhovanej drevotriesky. Realizujeme interiéry na mieru s moderným aj atypickým designom.

Stolárske práce-zákazková výroba DÝHOVANIE, EGALIZÁCIA, HRANOVANIE Výroba vr. montáže - dvere vnútorné a vonkajšie (masív, dáha) - dvere protipožiarne s bezp. certifikátom - zárubne Výroba vr. montáže - kuchyňa - nábytok - položenie podlahy (plávajúce, doskové) - obklady stropov, stien a štítov - balkóny - ...

Stolárske práce, výroba, montáž: - okná - dvere - schody - zábradlie - nábytok

Výroba nábytku na zákazku. Moderný dizajn a materiály našich kuchýň a vstavaných skríň v spolupráci s architektmi oslovia aj veľmi náročného zákazníka. Všetko od návrhu až po odovzdanie je originál. Veľký výber kovania. Zhotovíme kuchynské linky moderné, ale aj štýlové, rustikálne, schodisko, kancelársky nábytok, kúpeľňový nábytok, obývacie ...

Zaoberáme sa zákazkovou stolárskou výrobou nábytku, realizáciou interiérov na mieru, ale aj moderným a atypickým dizajnom. Špecializujeme sa na výrobu kuchýň, kuchynských dvierok, vstavaných skríň, interiérových dyhovaných dverí ale aj všetkého bytového a kancelárskeho nábytku. Veľkou prednosťou zákazkovej výroby je navrhnutie nábytku podľa ...

Výroba, stavba, montáž - záhradné drevostavby - záhradné domčeky - pergoly - garážové státie. Ďalšia činnosť - zemné práce - demolácia, búranie - pokládka dlažby - stavba prístupových ciest - výrub stromov, porez dreva.

Obklady bazénov, realizácia, servis a rekonštrukcia bazénov - bazény - whirpooly - vodné atrakcie - zakrytie vodnej hladiny - technológia bazénov - úprava vody v bazéne

Tesárske, stolárske a rezbárske práce - drevostavby - podkrovné vstavby - väzby - drevené podlahy a stropy - schody a dvere - jednoduchý nábytok (lavica, polica).

Kovovýroba a drevovýroba - tesárske práce, výstavba záhradných domčekov, pergol, prístreškov, detských domčekov, terás, plotov a záhradného nábytku - zámočnícke práce, výroba plotov, brán a bránok, kovových konštrukcií, výťahových konštrukcií.

Revízia elektroinštalácií, bleskozvodov a elektrických zariadení - revízia elektrospotrebičov a elektro náradia.

Dodávka: - systémy na vykurovanie domu: - solárne systémy - kotly, kachle, krby a krbové vložky - klimatizácia - podlahové kúrenie - tepelné čerpadlá - akumulačné zásobníky - regulácia IQ R - hydrobox. Projektové činnosti. Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - kúrenársky materiál - inštalatérsky materiál.

Kvetinárstvo. Predaj: -kvety -semená -keramika -ikebany, suchá väzba.

Stolárstvo, výroba: - nábytok na mieru - kuchyňa - skrine - šatne, komody - postele - kancelársky nábytok

Návrh, realizácia: - prírodné záhrady

Služby: - energetický audit - preukaz energetickej náročnosti, PENB - projekcia VZT a UT

Predaj, e-shop - párty doplnky - dekorácia - doplnky na aranžovanie - pomôcky na pečenie a zdobenie - ručne vyrábané darčekové predmety.

Lesnícke, sadovnícke a záhradnícke služby - starostlivosť o zeleň - výrub drevín, výsadba.

Stolárstvo Výroba - drevené euro okná - schodisko - altány, pergoly - nábytok z masívu - postele - skrine - kancelársky nábytok.

Veľkoobchod, predaj, montáž - garážové brány DoorHan - garážové brány sekčné, výklopné a rolovacie - brány kovové, posuvné a samonosné vjazdové.

Veľkoobchod, maloobchod: - plynové a elektrické sporáky, karmy - prietokové ohrievače plynové aj elektrické - zásobníkové ohrievače vody priamovýhrevné aj nepriamo vykurovacie - ohrievače - kotly závesné aj stacionárne - turbokotle - radiátory - čerpadlá - guľové uzávery plyn aj voda - kúrenársky materiál - náhradné diely pre ...