Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Zaistíme Vám celkový predajný servis: - Bezplatnú konzultáciu predajnej stratégie - Profesionálnu prezentáciu Vašej nehnuteľnosti - Právne služby (rezervačné, kúpne zmluvy, zmluvy o zriadení vecného bremena, zmluva o prevode členských práv a povinností, návrh na vklad do katastra nehnuteľností, odovzdávací protokol, všetko na mieru prostredníctvom ...

Spoločnosť SNAIL s.r.o. pôsobí ako výhradný distribútor stavebnej chémie SOUDAL. Dodávame výrobky zavedené belgickej firmy, ktorá predstavuje svetovú špičku vo vývoji a produkcii polyuretánových pien. K dispozícii máme sieť predajných centier s viac ako štyridsiatich odborne vyškolenými obchodne technickými zástupcami a poskytujeme zákaznícky ...

Stavebno obchodná spoločnosť so zameraním na technické zariadenia budov s realizačným centrom v Ostrave, výrobným areálom v Paskove a pobočkami v Brne a Prahe. - navrhovanie, dodávky, montáž a servis vzduchotechnických a klimatizačných systémov - komplexné vykonávanie zdravotníckych prevádzok - realizácia chladenia, vykurovania a ...

Výroba, dodávka, montáž - hliníkové okná, dvere - hliníkové presklené fasády - strešné svetlíky - ľahké stavebné a presvetľovací konštrukcie.

služby: - kosenie, kosenie trávnatých plôch E-shop: - LED osvetlenie Ubytovanie Ostrov u Macochy tel .: 603 279 153

Spoločnosť GANSA STAVBY s.r.o. sa zameriava na výrobu panelov a stavbu rodinných domov, postará sa aj o financovanie a sledovanie stavby.

Interiéry Rychtecký s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu nábytku do detských, študentských izieb, obývačiek, spální, kancelárií a kúpeľní. Poradí si aj s výrobou schodísk, zábradlí a pergolami.

Spoločnosť Coil Service s.r.o. sa zameriava na výrobu trakčných, nízkonapäťových a vysokonapäťových cievok a tiež na repliky a rekonštrukcie motorov.

Služby: - realitná kancelária - finančná kancelária - poradenstvo - príprava developerských projektov.

Spoločnosť WINDOOR SYSTEM s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj dverí, podlahových panelov, terasových dosiek a plotov.

Centrum tepelnej techniky s.r.o. je spoločnosť poskytujúca: -tepelné čerpadlá, fotovoltaiku -priemyselné kotolne, kotly na biomasu -zariadenia na energetické úspory

bytový designer - realizácia a návrh interiérov - Home Staging