Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Ponúkam projekčné práce a súvisiacu inžiniersku činnosť vrátane komunikácie s úradmi. novostavby, rekonštrukcie, stavebné úpravy, podkrovné vstavaby, zameranie existujúceho stavu objektov, osadenie objektov do terénu. Nová zelená úsporám Architektonické služby

Kuchynské štúdio - dizajnérske práce, výroba, montáž, predaj kuchynských elektrospotrebičov a príslušenstva.

Realizácia komplexných interiérov bytov, rodinných domov, kancelárií, ordinácií a ďalších. Zameriavame sa na exkluzívny dizajn a precízne prevedenie, pracujeme s materiálmi ako je masívne drevo, dyhované materiály, sklo, nerez, prírodný a umelý kameň, Corian a pod. Zaisťujeme vlastnú architektonickú činnosť.

Internetový obchod - doplnky pre domov - prútený tovar, koše na bielizeň - dekorácie, komody, paravány - ratanový nábytok - auto postele pre deti Internetový obchod - nemý sluha, vešiaky, kreslá - bytový textil - sedacie súpravy - taburety, truhlice, botníky - záhradný nábytok - ...

Bazár: - stavebné materiály - záhradná technika - inštalačný materiál - elektromateriál - vrátky, miešačky - píly, frézy, hobľovky, sústruhy. Výkup za hotové aj do komisného predaja. Záložáreň : - záhradná technika - motorové píly - štiepačky - miešačky - vrátky.

Stolárstvo. Drevovýroba, výroba: - drevené hračky - drevené tabule - drevené hojdačky - pergoly, altány - drevené prístrešky - záhradné chatky - strechy, krovy - drevené obklady, schodiská, zábradlia - nábytok (kuchynské linky) - rezanie a predaj dreva. Prevádzkareň: - Kamenec 24, Holasovice

Montáž, opravy a servis - chladiacich zariadení, tepelné čerpadlá a klimatizácia. Revízia chladiacich zriadení a klimatizácie. Servis a opravy transportného chladenia vozidiel.

Kameníctvo. Kamenické práce. Výroba: - výrobky z kameňa - náhrobné kamene, pomníky. Kosenie a zlatenie písma. Kamenné obklady fasád, stavby plotov. Kamenné dlažby. Obklady soklov, kúpeľne (žulové, mramorové), krby, kuchynské linky, umývadlové dosky, schody. Kvetinárstvo-obchod s kvetinami.väzby.sviečky a doplnky na hroby

Výroba nábytku: - detské izby - dvere - kuchyňa, spálňa, obývacie izby - záhradné stavby.

Predaj, montáž: - plastové okná - plastové dvere. - interiové dvere - PORTA - Vchodové dvere -fa SETTO. HDK s.c., CAL - Parapety - plastové, pozink, hliník, kameň - Plávajúce podlahy

Predaj: - oleje, vosky, farby, laky, lazúry, moridlá na drevo - odstraňovače farieb a lakov, odšeďovače - prírodné oleje a vosky - štetce - brusivo - miešacie poháre - filtračné sitká - ochranné pomôcky Miešanie, tónovanie náterových hmôt: - PLUS, Ilva, Tikkurila, Klumpp - farby a laky v RAL, NCS, TVT - lazúry.

Výroba, montáž, predaj, servis: - garážové a priemyselné (sekčné, rolovacie) vráta - predokenné rolety - vjazdové brány (posuvné samonosné, krídlové) - parkovacie systémy - plastové okná - okenné parapety (vonkajšie, vnútorné) - markízy - mreže - tieniaca technika.

Sme firma z Opavy a zákazníkom zaisťujeme dodávku, montáž a servis kompresorov a pneumatického náradia. Kompresory dodávame piestové olejové a pre potravinárstvo piestové bezolejové. Dodávame tiež kompresory skrutkové a to aj v prevedení s frekvenčnými meničmi. Ku všetkým dodaným kompresorom zaisťujeme záručný aj pozáručný servis a ...

Kuchyne a interiéry Výroba: - kuchyňa - vstavané skrine - detské izby - spálňa - kancelárie - kúpeľňový nábytok - nábytok do škôl a škôlok .... - predaj elektrospotrebičov - komplexná rekonštrukcia interiérov bytov a domov ( podlahy, dvere, murárske, maliarske, elektrikárske práce a sadrokartón)

Firma Viliama Obrusníka sa zaoberá predajom a servisom klimatizácie, tepelných čerpadiel a chladenia. Služby: - priemyselné chladenie - predaj a montáž klimatizácií - revízia chladiacich zariadení - revízia elektro - predaj chladiacej a mraziacej techniky

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - vykurovanie - radiátory - kotly - bojlery - vane, hydromasážne vane - sprchové boxy - parné kabíny, infrasauny - sanitárna keramika - vodovodné batérie - kúpeľňové doplnky a kúpeľňové vybavenie. - kúpeľňový nábytok - inštalačný materiál.

E-shop - obliečky do postieľky - vreckáre - prestieradlá - mantinely - deky, osušky - zavinovačky - hračky - potreby pre mamičky a bábätká - plienky, plienky.

Stavebná a obchodná činnosť - vodo topo plyn - vodoinštalatérske práce - kúrenárske práce - plynárske práce - zámočnícke práce. Predaj - predaj kotlov JUNKERS, DAKON, VIADRUS, VAILANT, THERM - vodo topo plyn materiály. Autoopravovňa, autoservis - karosárske práce - automechanické práce.

E-shop: - rolety - žalúzie - plissé - interiérová tieniaca technika.

G-atelier ponúka návrhy a projektov súkromných záhrad, verejnej zelene, ozelenenia a dekorácie interiérov a floristickej služby. Zeleň je neodmysliteľnou súčasťou nášho sveta a obklopuje nás na každom našom kroku. Záhradný architekt Vám pomôže vytvoriť Vašu zelenú oázu pokoja, v ktorej sa budete cítiť dobre a spokojne!

Najväčší špecializovaný maloobchodný predajca: - záhradná technika - bazény - záhradný nábytok - bicykle.

Krby a kachľové pece. Výroba, predaj: - kachľové pece a krby.

Výroba a predaj strešnej krytiny, obkladov a dlažieb z prírodnej bridlice.

Elektroinštalácia, elektroinštalačné práce - montáž a revízia bleskozvodov - oprava a montáž verejného osvetlenia a rozhlasu.