Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Záhradníctvo. predaj: - záhradnícke potreby - ovocné stromčeky, kríky - okrasné kríky, stromy - okrasné kvety, trávy - ruža - trvalky - izbové rastliny - thuja - listnaté dreviny na živé ploty - vianočné stromčeky - substráty, hnojivá a chémia k rastlinám.

Firma rolka Bludov s.r.o. v Šumperku je zámočníctvo so zameraním na zákazkovú kovovýrobu, kde vám poskytnú záruku kvality na odvedenú prácu. Hľadáte vhodnú a kvalitné tieniacu techniku, žalúzie, rolety alebo garážové brány? Sme tu pre vás. Svojim zákazníkom zaistíme poradenstvo a odbornú montáž vrátane záručného a pozáručného servisu. Zákazková ...

Spoločnosť VISIMPEX, a.s. sa zameriava na spojovací materiál s garanciou kvality nielen pre obchodníkov, remeselníkov a stavebníctvo, ale aj pre špecializované výroby aj náročné výrobné segmenty. Spojovací materiál: - skrutky do dreva - skrutky do sadrokartónu a cementotrieskových dosiek - skrutky do plechu - skrutky so šesťhrannou ...

Služby: - prenájom nebytových priestorov - prenájom kancelárií - prenájom konferenčnej sály.

Generálny partner firmy BISON-BIAL S.A. pre ČR a SR: - náradie a nástroje pre remeselníkov. Hutnícky a spojovací materiál.

Dodávka, montáž: - okná - dvere - plastová, hliníková, drevená - žalúzie, siete, parapety - výlohy - doplnky.

Kontajnery Šumperk. Predaj a doprava sypkých materiálov, preprava strojov a stavebného materiálu, zemné a výkopové práce. Likvidácia odpadu. Práca autožeriavom-

Predaj, montáž, projekcia, servis, poradenská činnosť, veľkoobchod, maloobchod: - bazény vonkajšie, vnútorné - zastrešenie bazénov, príslušenstvo - sauny a parné kúpele - whirpooly a vírivé vane - úprava bazénovej vody - meracie, regulačné prístroje - vodné atrakcie.

Montáž, opravy, servis: - klimatizácia - vzduchotechnika - tepelné čerpadlá.

Dodávka, predaj, montáž: - interiérové a vonkajšie bazény - laminátové, fóliové, plastové. Ohrevy bazénov. Vírivé vane. Infrasauny. Čerpadlá.

Služby: - montáže energorozvodov a technológií v priemysle - montáže systémov chladenia - potrubné rozvody a zváranie potrubia z nerezu, PE a PP - montáže rozvodov a technológií pre rozvod tlakového vzduchu - montáže technológií a rozvodov vákuových systémov - vodo, topo, plyn - montáže plynoinštalácií a plynových spotrebičov - vložkovanie ...

Odstraňovanie graffiti z budov, značiek, verejných priestorov. Antigrafiti servis. Upratovacie služby. Finančné služby. Montáž: - žalúzie - tieniaca technika.

zákazková stolárska výroba návrhy interiérov

Obnova priemyselných svietidiel dodávka LED svietidiel