Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Oprava, servis: - dopravná a manipulačná technika - vysokozdvižné vozíky spaľovací - vysokozdvižné vozíky - nízkozdvižné - malotraktory Kontroly technického stavu. Autoservis, autoopravovňa: - osobné automobily všetkých značiek - nákladné automobily - motory, Multicar, vykladača.

Česká spoločnosť Bence s.r.o. sa od roku 1994 špecializuje na výrobu a predaj potrieb pre sušenie bielizne, dom a záhradu. Výroba, veľkoobchod, maloobchod, predaj: - sušiaky na bielizeň GIMI a IDEAL (stropné, harmonikový, balkónový, posuvný, záhradné, skladacie, zvinovacie) - sušiak na radiátory, do kúpeľne, na vaňu - doplnky na sušenie ...

Predajňa, pobočka. Rekonštrukcia interiérov. Návrhy interiérov. predaj: - kovanie - spojovací materiál - svetelné police - úchytky - skriňové zostavy.

Sieť predajní PROTON. Maloobchod, predaj: - elektronika - elektrospotrebiče - mobilné telefóny - fotoaparáty.

Výroba, montáž: - bazény a príslušenstvo.

Kamenná predajňa, servis, e-shop: - ručné, elektrické náradie - vŕtačky, brúsky, komrestory - kliešte, kľúče, pílky. Požičovňa náradia: - brúsky - vŕtacie/sekacie kladivo - príklepová vŕtačka - píly - drvič záhradného odpadu.

Práca: - murárske - dlaždičské - výstavba, rekonštrukcia rodinných domov - rekonštrukcia bytových jadier.

Najväčší predajca podlahových krytín v SR.

Maloobchod, predaj: - nábytok - sedacie súpravy, pohovky - postele - stolička - kancelársky nábytok - bytové doplnky - kuchynské linky vrátane spotrebičov. Sídlo firmy: - Opava, Tešínska 1023/29.

Firma Hutnícky materiál Fojtov Zdeněk je veľkoobchod a tiež maloobchod, v ktorom si vyberiete zo širokého sortimentu hutníckeho materiálu, železa, plechov, strešných krytín a rúrok. Tiež vykonávame rezanie železa vrátane dopravy materiálu. Všetky služby poskytneme v Přerove a jeho blízkom okolí. Kvalitný hutnícky materiál: veľkoobchod, ...

Interiérové štúdio. Výroba: - nábytkové zostavy na mieru - kuchyňa - bytový nábytok.

Stolárstvo, zákazková výroba nábytku na mieru - kuchyňa - vstavané skrine - detské izby - spálňa - interiérové dvere - schodisko.

Stolárstvo, zákazková výroba nábytku - kuchyňa - vstavané skrine - spálňa - obývacie steny.

Stolárstvo, zákazková výroba nábytku - kuchyňa - vstavané skrine - pergoly - schodisko - zimné záhrady - terasy.

Stolárstvo, výroba - kuchyňa - interiérové dvere a okná - schodisko. Činnosť - stolárske práce.

Návrh a realizácia interiérov - kuchyňa - obývacie priestory - sedací nábytok - osvetlenie.

-Výroba kovových konštrukcií a kovorobných výrobkov -Výroba strojov a zariadení -Stavba a výroba plavidiel -Výroba bicyklov, vozíkov pre invalidov a iných nemotorových dopravných prostriedkov -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Ubytovacie služby -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Prenájom a ...

Stavebné bytové družstvo Přerov vám zaistí prenájom nebytových priestorov a kancelárií v centre Přerova a na Predmostí. Vďaka silnej tradícii a pevnému postaveniu sa naše družstvo taktiež zameriava na správu a údržbu nehnuteľností vrátane výstavby bytových objektov a garáží. Sme spoľahlivým partnerom pre vaše bývanie! Prenájom v centre Přerova ...

Montáže vodo topo. Predaj: - vodoinštalatérsky, kúrenársky a plynársky materiál - obklady, dlažby, lepidlá. - kanalizačné prvky zo zahraničia.

Predaj, oprava, servis, generálne opravy: - piestové, skrutkové kompresory ORLÍK, ČKD Žandov, FINI, ATMOS, SCHNAIDER. Oprava, servis, generálne opravy: - systémov VARI - motory, prevodovky kosačiek DAKR - záhradná technika (kultivátory, kosačky) - náhradné diely na kompresory (ATMOS, ORLÍK, ČKD ŽANDOV, SCHNAIDER).

Úprava, zakladanie trávnikových plôch. Výsadba stromov, kríkov, okrasných drevín.

Český výrobca ponúka sortiment na vianoce prírodné i farbené imelo, dekoračné vyrezávané výrobky ako darček, podložky pod poľovnícke trofeje, kuchynské a servírovacie dosky, dekorácie do bytu, drevené debničky, luxusné krbové brezové drevo a darčekové sady. Realizujeme zákazkovú výrobu z dreva pre váš interiér aj exteriér od A do Z.

Internetový obchod, e-shop: - párty potreby - domáce potreby - náradie - hračky.