Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Výkup poľnohospodárskych pozemkov pre poľnohospodárov, výmena a sceľovanie roztrieštených poľnohospodárskych pozemkov.

Organizácia nákupu poľnohospodárskej pôdy - nákup pozemkov pre poľnohospodárov.

Vyrábame a predávame betónové dielce a dosky, studničné skruže - celokruhy a delené diely rôznych priemerov. Ponúkame výrobu z betónu, rozmerov podľa priania zákazníka. Poterové zmesi na báze betónu.

Záhradníctvo: -predaj živých kvetov -aranžérske práce -realizácia záhrad -väzba vencov -predaj stromčekov, kríkov a sadeníc -izbové kvety -substráty.

Výroba nekonečných brúsnych pásov a výsekov Predaj brusiva, náradia a zváracieho materiálu. Výhradné zastúpenie firiem: -EKAMANT -KEMPER -LOSER. Obchodné zastúpenie fierm: -TYROLIŤ -PFERD -VSM -SIA Veľkoobchod brusivo.

Predaj - hnojivá - substráty Kvetinárstvo - väzba rezaných kvetov Záhradníctvo

Výroba - farby - laky - lazúry Nátery na žiarovo pozinkové plochy, oceľové nosníky, ploty - podlahové nátery Antikorózna ochrana (oceľové konštrukcie, strechy, ...)

Spracovanie termoplastového a gumového tovaru. Výroba vysokotlakových hydraulických hadíc s koncovkami a šróbenie hydraulických obvodov.

Práca: -kompletné akcie na kľúč -elektromontážne -zemné -klampiarske -zámočnícke -sadrokartónové priečky -murárske -maliarske, natieračské. Dodávka, montáž: -elektrické sporáky -chladnička, mraznička -práčky -umývačky riadu -boilery, kotly -svietidlá.

Požičovňa, predaj a servis teplovzdušných ohrievačov a sušičov-odvlhčovačov. Likvidácia havárií vody, sušenie pivníc, stavieb, a pod - sušiče -odvlhčovače -ohrievače Zaisťujeme servis a predaj značiek: -THERMOBILE (Holandsko) -MUNTERS (Švédsko) -DANTHERM (Dánsko) -BIEMMEDUE (Taliansko) -SIAL-AXE (Taliansko) -MASTER (Poľsko) ...

Predaj - kachle - krby - sporáky - malotraktory

Vodovody a kanalizácie. Predaj vodoinštalačného materiálu. Pretlaky pod komunikáciami v priemere 65-250 MM**. Zemné práce: -Ford -CATERPILAR -ZEPPELIN. Ekologické stavby na kľúč: -vodárne -čistiarne odpadových vôd. Prevádzka vodární a čistiarní odpadových vôd. Obchodná činnosť v odbore: -PVC* rúry -tlakové -kanalizačné ...

Montáž: -bazény Des Joyaux. Zastrešenie všetkých typov bazénov.

Naše služby: -vývoz a dovoz náradia a výrobkov -maloobchodný a veľkoobchodný predaj náradia -propagácia a výstavníctvo -konferenčný servis -predaj a montáž stavebných prestaviteľných priečok a podhľadov.

Realitná kancelária - predaj, nákup alebo prenájom nehnuteľností.

Služby: - osvetlenie, ozvučenie koncerty, prehliadky, firemné akcie

Predaj: - lopaty - rozmetadlá soli - príslušenstvo pre poľnohospodársku techniku

Predaj, e-shop: - obklady - dlažby - sanitárna keramika - vodovodné armatúry - kúpeľňový nábytok - stavebná chémia

Výroba: - bazény, vodomerné šachty a nádrže z polypropylénu

Predaj, oprava, servis, montáž: - chladiacich zariadení - autoklimatizácia - nástenné klimatizácie

Architektonické štúdie Projekty pozemných stavieb a interiérov - projekt pre územné konanie a stavebné povolenie - vykonávacie projekty - autorský a technický dozor pri realizácii stavby

Stolárstvo, výroba: - kuchyňa - skrine - nábytok na mieru

Plynoinštalačné, kúrenárske a vodoinštalačné práce. Veľkoobchod a montáž: -kúrenársky a plynoinštalačný materiál -vodoinštalačný materiál -sanita.

Autolakovňa. Práca: -autolakýrnické -autoklampiarske. Predaj: -akrylátové farby.