Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Spoločnosť KOPŘIVA PRAHA s.r.o. sa zaoberá výrobou elektrokotlov a sálavých panelov. Ďalej tiež vykonávame výpočet tepelných strát. projekty kúrenia a vypracovania preukazu energetickej náročnosti budov - spracovanie PENB. Výroba: - elektrokotla - sálavé panely. Služby: - výpočet tepelných strát - projekty kúrenia - preukaz energetickej ...

IKEA ponúka široký sortiment výrobkov, ktoré si určite môžete dovoliť a ktoré vám spríjemnia váš život doma.

Spoločnosť Bedox, a.s. je špecialista na dodávku a montáž ľahkých obvodových plášťov budov. Dodávka, montáž: - ľahké obvodové plášte - strešné a fasádne plášte - presklené fasády - okná - dvere (oceľové, protipožiarne).

Služby: - špecializujeme sa na odvoz a likvidáciu odpadu, pristavenie kontajnera na odpady - dodávka kanalizačných prvkov, ako sú: šachty, skruže, uličné vpuste, dodavka potrubia, kameninových a plastových rúrok(KG) - výkopové a stavebné práce - pokládka kanalizácií - murárske práce - autodoprava.

Svetelné reklamy Vašu reklamu navrhneme, vyrobíme a namontujeme. Pri výrobe väčších sérií ponúkame bezkonkurenčné ceny. Rámy reklám sú z hliníka.

Sme česká realitná kancelária strednej veľkosti s veľmi dobre profesne zdatným a vždy ochotným personálom. Na realitnom trhu pôsobíme už od roku 2005 a našim klientom poskytujeme všetky služby a informácie na najvyššej profesionálnej úrovni. Chystáte sa predať dom alebo byt? Potom neváhajte zveriť nehnuteľnosť do našich rúk. Veľmi ...

Stavebná spoločnosť - výstavba a rekonštrukcia rodinných domov - elektroinštalačná práca - obkladačské práce - zemné práce.

Predaj kusových kobercov, rohoží a kúpeľňových predložiek. Showroom v Prahe 9. Doprava na všetko zadarmo, možnosť vrátenia tovaru do 1 roka. Originálne sortiment, priamy dovozca indických ručne tkaných kobercov. Maloobchod a veľkoobchod. Špeciálny nabádky pre architektov.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -pílové pásy WIKUS -zváracie materiály -nástroje na obrábanie kovov -montážne náradie -náradie -obrábacie nástroje na kov a drevo -prídavné zváracie materiály -brusivo -meradlá.

Sme komunikačnou agentúrou, ktorá ponúka marketingový full servis malým aj veľkým firmám na našom aj zahraničnom trhu.

Firma Radovan Stoklas sa zameriava na zatepľovanie budov. Dodávame odvetrávacie montované fasády, plastové ploty, palubovky, terasy a ďalšie. Na všetok materiál aj služby, ktoré zabezpečujeme v oblasti zateplenia budov, môžete žiadať dotácie z programu Zelená úsporám. Vykonávame realizáciu fasádnych systémov vinyTherm, odvetrávaných fasádnych ...

Spoločnosť Teka - CZ s.r.o. dodáva špičkové, dizajnové vstavané elektrospotrebiče, ktorou sú celosvetovo známe svojou kvalitou a funkčnosťou. Sme súčasťou nadnárodnej spoločnosti nemeckého pôvodu, ktorá navrhuje a vyrába spotrebiče a ďalšie vybavenie pre domáce aj profesionálne kuchyne. V ponuke máme bohatý sortiment produktov, ktorý prináša ...