Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Z S M, s.r.o.
Elektroinštalačné práce Výroba - rozvádzače Dodávka - meracia a regulačná technika
REMKO CZECH s.r.o.
Naša spoločnosť dodáva na kľúč klimatizácia, tepelné čerpadlá, odvlhčovače. Všetko ako pre domácnosti, tak pre priemysel, veľkoodberateľov. Zaisťujeme všetok servis, súvisiaci s prevádzkou takýchto technológií.
ZTIIS, spol. s r.o.
Projekčná kancelária - inžinierske siete - architektonické práce -navrhovanie stavieb
STUTAK, s.r.o.
Služby: - protikorózna ochrana - elektromontážne práce - geofyzikálne meranie - environmentálne geológie.
ATELIER KUNC architects, s.r.o.
Spoločnosť ATELIER KUNC architects, s.r.o. sa zaoberá komplexným architektonickým riešením komerčných aj súkromných stavieb, rodinných domov a ich interiérov, vrátane realizácií na kľúč. Svojim zákazníkom ponúkame zhotovenie zákazky od prvej skice cez projekt až po jej realizácii. V ideálnom prípade najradšej vstupujeme do projektu už na jeho ...
ANCOR CZ s.r.o. Kuchyňská technika Praha
Obchodná spoločnosť ANCOR CZ s.r.o. vznikla v roku 2012 ako generálny výhradný importér nemeckej firmy BLANCO pre Českú republiku. Zaoberá sa predajom výrobkov z oblasti kuchynskej techniky (drezy pre domácnosť, kuchynské batérie, systémy triedeného odpadu a drviče odpadu).
POZKOM, s.r.o. Opravy a rekonstrukce komunikací Praha
Sme pražská spoločnosť, ktorá vykonáva pokládky asfaltov, rekonštrukcie a údržbu ciest. Našim hlavným zameraním sú opravy a rekonštrukcie pozemných komunikácií a tiež zemné práce s tým spojené. Poskytujeme individuálny prístup k vášmu projektu, nezáväznú ponuku do 24h. Realizujeme zákazky od 10 000, - Sk a začatie prác do 1 týždňa od ...