Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Dodávka, predaj: - tmely, lepidlá pre priemysel a stavebníctvo - zastúpenie spoločnosti ISPO France pre Českú republiku.

Maloobchod, veľkoobchod, predaj: -hutnícky materiál -spojovací materiál -plechy -oceľ -rúrky

Naše trávne koberce sú vypestované z vysoko kvalitných tuzemských trávnych zmesí v týchto kategóriách: -stredne záťažový – pre záhrady a parky -ihrisková – pre vysokú záťaž na športoviskách. Široké využitie: -parky -záhrady -strešné záhrady -futbalové ihriská -detské ihriská -ostatné trávnaté plochy.

Špecialista na nábytok pre lekárne. Vybavenie lekární na kľúč (od projektu, cez stavebné práce až po zariadenie), novo tiež revitalizácia lekární. Vlastná moderná výroba, predaj: - lekárenský a laboratórny nábytok - kancelársky nábytok - bytový nábytok. Dodávka lekárenského vybavenia a prístrojov.

Stavebná firma: -pokládka zámkovej dlažby na kľúč -predaj zámkovej dlažby -zemné práce -autodoprava.

Výroba, predaj, servis: - horák ROTOJET® - automatické kotly na palivá z biomasy, hnedého uhlia.

Stavebniny, predaj: - stavebný materiál - tehly - izolačné materiály - stavebná chémia.

Navrhneme Vám dom, vytvoríme vizualizáciu a spracujeme projekt stavby. Vybavíme všetku dokumentáciu pre stavebné povolenie a dom Vám aj postavíme. Bývajte lepšie a modernejšie!

Predaj: - kvety - darčeky - záhradkárske potreby, chémia a hnojivá.

Výroba, veľkoobchod, maloobchod: - froté tovar - uteráky - osušky - župany - žinky - utierky.

Zákazková kovovýroba aj v nereze: -vráta, brány (otváracie aj posuvné vrátane pohonov), schodisko, zábradlie. Služby: -kovobrábanie -sústruženie -frézovanie -skružovanie profilov.

Drevostavby - záhradné domy - altány Predaj - stavebný materiál

Ponúkame: - kancelársky nábytok - interiérový nábytok - nábytok pre hotely - nábytok pre bary - nábytok pre reštaurácie.

Výroba - mreže do okien a dverí - brány pre záhrady rodinných domov a priemyselných objektov Zastrešenie bazénov - ploty - plotové dielce - zábradlie - oceľové konštrukcie Zastrešovanie zimnej záhrady Zámočnícke práce

Predaj - farby - laky Lakovnícke prácenatieračské práce - nátery všetkého druhu stolárske, zámočnícke i klampiarske výrobky - nátery plotov, zábradlia - nátery kovových konštrukcií - nátery fasád Maliarske práce - profesionálne maľovanie bytov, domov, reštaurácií, škôl, kancelárskych ...

Predaj protipožiarnych materiálov INTUMEX a.j. návrh riešenia protipožiarneho zabezpečenia rozvodov inštalácií projektovú dokumentáciu netypických riešení protipožiarnych upchávok vrátane ich posúdenia a schválenia autorizovanou osobou dodávku a realizáciu protipožiarnych upchávok

Naše služby: - záhradnícke práce - automatické spodné závlahy - realizácia a údržba záhrad a firemných objektov. Sídlo: - Čertovská 1128, Mělník 27601.

Predaj: - podlahová krytina. Pokládka podlahových krytín.

Výroba: - podlahové teplovodné kúrenie MINIB - stavebnicový systém MINIB Modular.

Služby: - architekt, projektant - stavebná projekcia

Služby: - záhradnícke práce - údržba záhrad, zelene - kosenie trávnikov - realizácia záhrad - výrub stromov