Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Výroba, repase: - kováčske, zámočnícke prvky - mreže, bránky, ploty - schodisko - atypické požiarne dvere - zámočnícke práce.

Verejné sklady SRB DEPO ponúka možnosť prenájmu skladových priestorov pre skladovanie ucelených paliet alebo kartónov, manipulovateľných vysokozdvižným vozíkom alebo ručne. Celková kapacita našich skladov je 1500 m2. Skladový areál sa nachádza v meste Klecany, neďaleko Prahy. Verejný sklad, služby: - prenájom skladových priestorov - ...

Firma MAXFAST trade s.r.o. sa špecializuje na výrobu školských tabúľ. Vyrábame klasické drevené tabule a moderné keramické školské tabule v rôznych prevedeniach, zaistíme kompletnú dodávku, montáž i servis, vrátane demontáže a odvozu starej školské tabule. Sídlime v obci Všechromy, okres Praha - východ. Výroba, dodávka, predaj, návrh, montáž, ...

Distribúcia, predaj: - exteriérový, záhradný nábytok - slnečníky - vonkajšie lehátka - autorizovaný distribútor slnečníkov zn. Glatz.

Spoločnosť ALUMEX je výrobcom a dodávateľom strešných konštrukcií. www.alumex.cz

Spoločnosť SOKRA, s.r.o. pôsobí na trhu klimatizačné a chladiace techniky so zameraním na veľkoobchod, maloobchod, montáž a servisnú činnosť.

Predaj, montáž, servis - plastové okná a dvere - hliníkové okná a dvere - tieniaca technika, žalúzie - siete proti hmyzu - okenné parapety.

Hodinový manžel: - obkladačské práce - murárske práce - maliarske práce - pokládka laminátových podláh - vodoinštalácie - údržba záhrad.

Výstavba, realizácia: - záhradné jazierka.

E-shop - ratanový nábytok - obrazy na stenu.

Výroba: - rozvádzače - kovové výrobky pre elektrotechniku a elektroniku

služby: - sekanie, kosenie trávy - prevzdušňovanie trávnikov - rezanie živých plotov.

Realizácia, údržba: - verejná zeleň - parky, historické záhrady - súkromná zeleň - záhrady

Služby, práce: - fúkaná izolácia - oprava, servis okná, okien, dvere - fasádne systémy a obklady

Návrhy, realizácia, údržba: - záhrady, záhrad služby: - výsadba, rezanie, výrub - starostlivosť o dreviny a záhrady

služby: - správa, údržba budov.

truhlářství: - nábytok na mieru - vstavané skrine.

E-shop: - konštrukčné rezivo - doskový materiál - fólia - kotviaca technika - lepidlá - spojovací materiál

Zámočníctvo TOČIMON s.r.o. ponúka svojim zákazníkom komplexné služby v oblasti kovovýroby. V rámci našej činnosti sa zameriavame na výrobu a montáž garážových brán, závor, bránok, plotov, zábradlí, schodísk ale aj nábytku. Všetko starostlivo zameriame, vypracujeme grafický návrh a cenovú kalkuláciu. Nájdete nás v obci Babice, okres ...

Stolárstvo, zákazková výroba: - nábytok - kuchyne - schodisko - pergoly, záhradné domčeky.

služby: - scénografia - návrhy atypických interiérov.

Stavebná činnosť, výstavba: - rodinné a bytové domy - rekonštrukcia - votavů a nadstavby - kúpeľne - izolácia - obklady, dlažby služby: - správa a údržba nehnuteľností

E-shop: - kancelárske potreby - kuchynské spotrebiče - karnevalové kostýmy - bytové doplnky - drogerie