Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Predaj, servis: - záhradná technika - kosačky, vertikutátory - záhradné traktory - snehové frézy - čerpadlá. Dodávka, montáž: - laminátové záhradné bazény, zastrešenie bazénov.

služby: - správa, údržba nehnuteľností.

Stolárstvo, výroba: - nábytok na mieru - drevené okná, dvere, schody - pergoly.

Import, veľkoobchod, distribúcia: - darčekový tovar - bytové dekorácie, doplnky.

činnosť: - zemné práce traktorbagr - demolácie. Zámočnícka výroba: - vráta, mreže, schody, oplotenia - výroba lyžíc pre všetky veľkosti bagrov.

Zákazkové stolárstvo: - nábytok - kuchyne - skrine - pergoly, garážové státie.

Výroba - vykurovacej sústavy - ventily - armatúry - hlavice.

Mestské záhradníctvo - predaj okrasných a ovocných stromčekov, kríkov, trvaliek, byliniek, balkónových rastlín a doplnkového materiálu čiastočná vlastnej produkcie

Veľkoobchod, predaj, montáž: -Plastové okná a dvere ALUPLAST -3 až 6 komorový profil s uzavretou oceľovou výstuhou v ráme aj krídle -možnosť výberu dizajnu (farba, tvar) -celoobvodové kovania ROTO drevené okná hliníkové okná a dvere Oceľové bezpečnostné dvere, vchodové dvere zasklievanie lodžií montáž ...

Firma Podlahy Ochotný sa zaoberá predajom a montážou podlahových krytín a podlahové chémie pre Prahu, strednej a južné Čechy. Realizujeme podlahy v bežných interiéroch, ale sme schopní zabezpečiť aj veľkoplošné zákazky ako sú telocvične, kultúrne sály či skladové priestory.

Megamarket, supermarket KAUFLAND. Predaj: -potraviny -elektronika -elektrospotrebiče -domáce potreby -obuv -drogéria -textil, odevy, konfekcia -hračky -záhradnícke potreby.

Internetový obchod, e-shop: - posteľná bielizeň - obliečky.

Predaj, dodávka, montáž, servis: -teplovzdušné krby -teplovodné krby -krbové kachle -krbové vložky -rekonštrukcia existujúcich otvorených krbov.

Záhradníctvo: - tel.: 702 928 743 Kvetinárstvo: - tel.: 318 622 602 Čistiareň peria: - tel.: 318 628 183

Krovinorezy, motorové píly, kosačky, motorové postrekovače, záhradné vozíky, všetko príslušenstvo a mnoho ďalších produktov od záhradnej techniky Fuxtec! Nemecké produkty Fuxtec sú lacné, ale napriek tomu kvalitné.

Montáž: - rozvody vody, kanalizácia - podlahového kúrenia, radiátory, kotly - solárne systémy - čerpadlá Predaj: - vodoinštalačný materiál - kúrenársky materiál - sanitárna keramika - vodovodné batérie - obklady, dlažby - ohrievače vody

-Údržba motorových vozidiel a ich príslušenstva -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Ubytovacie služby -Zastavárenská činnosť a maloobchod s použitým tovarom -Veľkoobchod a maloobchod Opravy cestných vozidiel

Stolárstvo, zákazková výroba nábytku na mieru - kuchyňa - vstavané skrine - kancelársky nábytok.

Stavba, realizácia - krby na kľúč - krbové vložky liatinové, oceľové, teplovodné s výmenníkom