Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Predaj: - filtre na úpravu vody - zmäkčovače vody

Služby: - predaj, montáž, servis sprchové kúty, boxy a vane od spoločnosti Roltechnik - vodoinštalácia - montáž kuchýň

Služby: -zakladanie a údržba parkov, záhrad a zelene

Predaj, maloobchod, montáž: - podlahové krytiny - drevené dvere

Predaj, maloobchod, montáž: - podlahy - drevené dvere

Služby: -upratovacie práce -vypratovacie služby -maliarske a lakovnícke práce -údržba zelene

Predaj, montáž: - rolety - žalúzie - markízy - siete proti hmyzu Zasklievanie balkónov.

Predaj, montáž: - peletové kachle, kotly, krby - pelety.

Výroba, predaj: - spojovací materiál - hmoždinky - výrobky z plastov - výroba spojovacích materiálov - výroba elektromateriálov - lisovanie plastov - hmoždinky do sadrokartónu - zatepľovacie hmoždinky - uzlovacie hmoždinky - univerzálne hmoždinky - skrutky - skrutky - kotvy - spracovanie plastických hmôt

Návrh, výroba, dodávka: - interiéry.

Stolárstvo. Zákazková výroba: - nábytok - kuchynské linky - drevené okná, dvere

Výhradné zastúpenie firmy GIRA SRN. Dodávky: - elektroinštalačný materiál - zariadenie na domovú komunikáciu. EIB (Európska inštalačná zbernica): - dodávky zariadenia, poradenstvo, projekcia, montáž, servis. Certifikácia EIBA BRUSSEL. Certifikácia zariadenia EIB EZÚ PRAHA.

Údržba zelene. Lesnícke práce. Zemné a stavebné práce.

Poradenstvo v odbore a internetový predaj úpravní pitnej, podzemnej a povrchovej vody a čistiarní odpadových vôd, septikov, nádrží a zemných filtrov pre domácnosti a firmy. Odbery vzoriek vody a ich analýza v akreditovanom laboratóriu. Vystavenie posudkov.

Údržba zelene. Lesnícke práce. Zemné a stavebné práce. Maliarske a natieračské práce. Murárske práce.

Stolárstvo. Výroba - kuchyňa - kancelársky nábytok - nábytok na mieru - vstavané skrine.

Vykonávame: - výstavba a rekonštrukcia komerčných a bytových objektov (klasická výstavba, drevostavby) - návrhy a realizácia interiérov. Zákazková stolárska výroba: - nábytok - kuchyňa - dvere - zárubne - schodisko z masívu a doskového materiálu.

Projekcia, výstavba bazénov, stavieb, závlahových systémov, oplotenie športovísk, priemyselných hál - výkopové práce - stavby altánkov a zimných záhrad - drevostavby. Spracovanie projektov záhrad, firemných objektov a verejných priestranstiev - realizácia záhrad na kľúč - poradenské služby v oblasti záhradnej architektúry - terénne a ...

Správa bytov a domov, správa nehnuteľností - technické zabezpečenie - výroba a rozvody tepelnej energie - účtovné služby - odborné posudky na vady a poruchy stavieb.