Výroba, predaj, montáž a následný servis plastových, drevených, hliníkových alebo kombinovaných okien a dverí nachádza uplatnenie vo všetkých oblastiach. Zimné záhrady, rekonštrukcie, presklené fasády, protipožiarna ochrana, strešné okná alebo eurookná.

Naše zákazkové stolárstvo sa tradične zameriava na výrobu okien a dverí. V súčasnej dobe naša výroba zahŕňa výrobu eurookien, špaletových okien, vchodových dverí, interiérových dverí, schodísk, garážových vráta, a výrobou nábytku na zákazku. Na zákazku vyrobíme o repliky historických okien a dverí. Všetky výrobky dovezieme, prevedieme ...

Lukáš Říha zaisťuje záručný aj pozáručný servis okien, dverí a posuvných systémov, dodávku žalúzií a sietí proti hmyzu.

Stavba a rekonštrukcia rodinných domov. Vykonávame všetky remeselné práce, ako je izolácia PUR penou, zateplenie fasád, výmena okien a dverí, obkladačské práce, betónové podlahy. Vykonávame zemné a výkopové práce, vŕtané studne. Zaistíme elektroinštalačné práce a práce v oblasti voda-kúrenie-plyn.

Predaj, montáž: - plastové okná, dvere - zameranie, návrh ideálneho riešenia, vypracovanie cenovej ponuky - demontáž a montáž okien a dverí, murárske začistenie - žalúzie, rolety, siete proti hmyzu, parapety vnútorné aj vonkajšie - stavebná činnosť

Ubytovňa - 1 trojlôžková izba - 1 päťlôžková izba so spoločným sociálnym zariadením a vybavenou kuchynkou Stavebná firma - rodinné domy na kľúč - zatepľovanie objektov - montáž plastových okien Predaj - maliarske, murárske a záhradné náradie - farby, laky - drobné stavebné materiály - fasádne farby, omietky

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, rozvoz (autodoprava) aj kompletné dodávky na objednávku: -stavebniny, tehly, pórobetón, cement, vápno, omietky (CEMIX, QUICK-MIX, SALITH), suché malty, stavebné lepidlá, tvárnice YTONG, PORING, betónové štiepané tvárnice PRESBETON, stratené debnenie -stropnice, preklady, tvárnice MIAKO a ...

Stavebná firma. Realizácie stavieb, rekonštrukcie, projekcie. Stavby na kľúč: - rodinné domy - priemyselné stavby - administratívne budovy - školy. Rekonštrukcia objektov: - hotely, penzióny - rodinné domy, bytové domy práca: - zateplenie a rekonštrukcia fasád - výmena okien - okná plastové, EUROokna - obklady, dlažby - ...

Nábytok: - atypický - zo vzácnych drevín - zákazkový a štýlový. Reštaurovanie starožitností a nábytku. Výroba a montáž: - dvere - schody - reprobedne a reprosústavy - výroba parapetov z masívu - parapety. Zákazková výroba: - ozvučníc pre Hi-Fi štúdia a posluchové štúdiá

Spoločnosť CRP SERVICE, s.r.o. sa špecializuje na hliníkové okná, dvere a záhrady, presklené steny a fasády, sklohliníkové doplnky, montážne práce a projekcie a konštrukcie.

Naše spoločnosti ponúka profily pre vaše okná a dvere Inoutic. Dodávame nielen plastové okná, ale aj drevené okná - eurookná, hliníkové okná a dvere. Zimné záhrady.

Tieniaca technika, predaj, montáž: -markízy, markíza, žalúzie, rolety, siete proti hmyzu, romány vnútorné a vonkajšie -garážové vráta -plastové okná -tieniace plachty.

Výroba: -truhlářství -nábytok na mieru.

Euro-Stav Systém s.r.o. sa zameriava na predaj výplní stavebných otvorov, okien, dverí, brán, plotov a tieniacej techniky.

Josef Reiter sa zameriava na stolársku výrobu nábytku, kuchýň, schodov, dverí a zárubní.

TP interiér morava s.r.o. je stolárstvo zameriavajúce sa na zákazkovú výrobu nábytku, dodávku a montáž dverí a rekonštrukciu bytových jadier.

ADAMONT s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj brán a brán, predáva okná, dvere, oplotenie a tieniacu techniku.

Stolárstvo Miklík s.r.o. sa zameriava na výrobu okien, dverí, kuchynských liniek, nábytku, schodísk, pergol, prístreškov a mnoho ďalšieho.

VOSTALOVA OKNÁ, s.r.o. sa zameriava na predaj presklených stien a zimných záhrad, plastových a hliníkových dverí a okien. Adresa kancelárie: Benetice 10, 675 06 Benetice

Spoločnosť VF - Bau s.r.o. pracuje v oblasti stavebníctva so špecializáciou na fasády, zateplenie, rekonštrukcia bytových jadier a stavieb. Ďalej sa spoločnosť zameriava aj na pokládku dlažby, stavbu plotov a montovanie okien.

Spoločnosť Opravy a Repase s.r.o. sa zameriava na stolárske repasie, lakovnícke práce a opravy okien a dverí.

Jiří Mach sa zameriava na výrobu drevených postelí, okien, dverí, schodísk, kuchýň a mnoho ďalšieho.

Stolárstvo Snežné s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu z masívneho dreva, spoločnosť vyrába dvere, okná, obklady, postele, schody a mnoho ďalšieho.

Stolárstvo Körber s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu z masívu pre jednotlivcov i firmy. Vyrába dvere, zárubne, postele, stoličky, stoly, záhradný nábytok a mnoho ďalšieho.