Výhody plastových okien a dverí sú tepelná a zvuková izolácia, odolnosť proti korózii a poveternosti a bezúdržbovosť. Odborné firmy ponúkajú dodávku a montáž nových plastových okien a dverí, montáž parapetov, okenných aj dverných žalúzií a ochranných sietí

Výroba a montáž: -plastové, hliníkové okná, dvere -posuvné dvere -zimné záhrady, prístrešky, altánky -polykarbonátové systémy -bodové, oblúkové svetlíky, striešky Služby: -zameranie okien, konzultácie a spracovanie ponúk -architektonické služby.

Obchodná činnosť s otvorovými výplňami PVC, EURO, Hliník.

Výroba, predaj, montáž a demontáž: -okná, dvere plastové, EURO drevené, hliníkové -príslušenstvo žalúzie, parapetné dosky, protihmyzové siete, dverné výplne, sekčné garážové vráta. Služby: -demontáž a likvidácia starých okien a dverí.

Veľkoobchod, maloobchod: Nákup online alebo v sieti 50 kamenných predajní po celej SR. Ponúkame vám široký sortiment stavebných materiálov: -tehly -strechy -fasády -izolácia -obklady -dlažby -sanita -kúpeľne -farby -dvere -okná -náradie -stroje -profily -sadrokartóny -drevo -ploty -spojovací materiál ...

Dodávka a montáž: -suché systémy -sadrokartóny a minerálne podhľady -pokládka podláh -nábytok -kuchynské linky -žalúzie -plastové okná a dvere(profilový systém GEALAN) -maľovanie.

Stavebná firma: - priemyselné stavby - rodinné domy na kľúč - stavba a rekonštrukcia bytových jadier - výmena okien, dverí - podkrovné vstavby a nadstavby.

Stavebná činnosť - výmena okien, dverí, vstupov do domov - okná a dvere - plastové, drevené, hliníkové - zateplenie fasád - SDK konštrukcia - rekonštrukcia bytových jadier. Komplexná správa nehnuteľností. Realitná činnosť.

Drevené a plastové okná a dvere od Zlatého domova. Dodávame okná, dvere a vybavenie interiérov na kľúč. Termín dodania do 3 týždňov. Záruka na okná a dvere 10 rokov. Navštívte našu kanceláriu "Plastové okná Praha" a "Plastové okná Brno". Cenová ponuka a zameranie zadarmo ešte dnes.

Upratovacie, maliarske, drobné stavebné, výškové práce, sťahovanie, servis a montáž plastových okien - nátery a zatepľovanie fasád.

Franchiza Stavoodbyt stavebniny. Veľkoobchod, maloobchod, predaj, rozvoz: -stavebné materiály, stavebniny: -tehly, betónové tvárnice, hurdisky, nosníky, preklady, strešné tašky, strešné krytiny, cement, vápno, hydrát, maltové zmesi, minerálne omietky, stavebná chémia, komíny, komínové vložky, šamotové tehly, kanalizačné šachty, dažď , ...

Výroba, predaj a montáž: -plastové okná, okno, okien z profilu Gealan S 8000 IQ -plastové dvere z dverovej výplne firmy PERITO -zimné záhrady, záhrada z profilu GEALAN -doplnky (žalúzie, rolety, siete proti hmyzu atď -parapety, parapet. - VARATA, sekčná garážová WALTOR Predajné miesta na území celej SR. Zelená ...

Okná a dvere na zákazku. Špecializácia na záručný servis okien a dverí DECPLAST® pozáručný servis plastových, drevených a hliníkových dverí aj okien.

Predaj, dodávky a montáž plastových okien a dverí.

Servis, opravy plastových a hliníkových okien aj dverí. Doplnky: - žalúzie, parapety, siete proti hmyzu, prielezy pre domácich miláčikov.

Inštalácia - rolety. Montáž a servis - okná plastové, drevené - dvere Montáž a servis - zimné záhrady Inštalácia - markízy.

Dodávka, služby: - plastové okná - dvere.

Reklamačné a servisné oddelenie. Služby, montáž: -okná, dvere, garážové vráta. Výroba, obchod, predaj, poradenstvo, kalkulácia, dodávky na kľúč, zameranie, montáž, oprava, údržba, servisné práce záručné i pozáručné: -výplne stavebných otvorov -plastové a hliníkové okná vo farebnej škále podľa RAL (aj atypy kruh, trojuholník) -AL, ...

Upratovacie práce Predaj a montáž - plastové okná - plastové a hliníkové dvere Zemné práce.

Dodávka na objednávku - žalúzie - siete proti hmyzu Dodávka - okná a dvere drevené, plastové a hliníkové - parapety na objednávku všetky služby spojené s výmenou okien.