Výroba, predaj, montáž a následný servis plastových, drevených, hliníkových alebo kombinovaných okien a dverí nachádza uplatnenie vo všetkých oblastiach. Zimné záhrady, rekonštrukcie, presklené fasády, protipožiarna ochrana, strešné okná alebo eurookná.

OKNÁ TPK s.r.o. zaisťuje predaj: - plastových okien a dverí - hliníkových okien a dverí - strešné okná, garážové vráta - žalúzie - balkónové a posuvné systémy

Euro-Stav Systém s.r.o. sa zameriava na predaj výplní stavebných otvorov, okien, dverí, brán, plotov a tieniacej techniky.

ADAMONT s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj brán a brán, predáva okná, dvere, oplotenie a tieniacu techniku.

Predaj stavebného materiálu - stavebniny.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, E-shop: - stavebný materiál, stavebniny - sadrokartón - minerálne stropné podhľady - izolácia, izolačný materiál - strešné okná - farby - náradie - elektrické, ručné - komínové systémy.

Truhlářství Roman Tichý z Ostravy sa zaoberá výrobou a montážou nábytku, dverí, schodov a zábradlí z masívu. Vyrábame napr. Kuchynskej linky, kancelársky nábytok a ďalej všetko z lamina. Kuchynské linky, kan. nábytok a všetko s lamina a tiež pokladáme plávajúce podlahy. Výroba, montáž: - nábytok - interiéry: - kancelárie - reštaurácia - ...

Pobočka. Výroba, montáž, predaj: - bezpečnostné dvere, zárubne a mreže - bezpečnostné a protislnečné fólie, autofólie - privátne a antigraffiti fólie - elektronické zabezpečovacie systémy (EZS, kamerové systémy).

Hydroizolácia. Chladové izolácie. Priemyselné tepelné izolácie. Stavebné tepelné izolácie. Strešné okná. Žiarové izolácie.

Predávame všetky typy okien - okná drevené, plastové a strešné okná. Možno u nás nakúpiť aj drevené, hliníkové a bezpečnostné dvere. Súčasťou našej ponuky sú aj žalúzie a rolety zo širokej ponuky farieb, vnútorné a vonkajšie parapety všetkých možných odtieňov. Zaistíme tiež zatepľovacie systémy, polystyrény, minerálnu vlnu, izolačné systémy a ...

Stavebná firma: - revitalizácia panelových a rodinných domov - zatepľovanie - výmena okien - rekonštrukcia domových vstupov - fúkaná izolácia Program Zelená úsporám.

Jeden z významných európskych výrobcov hliníkových stavebných a roletových systémov. Výroba, predaj, veľkoobchod: - dverné a okenné systémy z hliníka - hliníkové profily - fasádne systémy, strešné okná - hliníkové garážové a bránové systémy, roletové systémy.

Internetový predaj, e-shop: -drevené dvere

Distribúcia, obchodné zastúpenie, predaj: -výťahové dvere KLEFER

Výroba: - nábytok na mieru - kuchyňa - vstavané skrine - dvere - komerčné priestory, kancelárie - schodisko - terasy, pergoly

Vývoj, výroba, dodávka a montáž: - protipožiarne okná a dvere - protipožiarne steny a ľahké obvodové plášte - hliníkové okná - dvere.

Komplexná regenerácia, revitalizácia a rekonštrukcia bytových domov aj budov občianskej vybavenosti - zatepľovanie budov - výroba a výmena plastových okien - sanácia balkónov a lodžií - zatepľovanie a rekonštrukcia striech - vnútorná rekonštrukcia Výstavba rodinných domov

-Kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj -Výroba potravinárskych výrobkov Stolárstvo, podlahárstvo Hostinská činnosť

Výroba: - plastové, drevené a hliníkové okná, dvere - hliníkové protipožiarne dvere a steny - vstupné portály - parapety vnútorné a vonkajšie. - žalúzie a sitá Montáže a murárske práce.

Firma KIRK bola založená v roku 1991. Návrh, výroba, dodávka, montáž, oprava, servis: - automatické posuvné dvere - vráta - priemyselné, garážové - hliníkové steny, okná, dvere - brány - závory - mreže - roletové vráta. Sme priamy výrobca a dovozca. Servis vykonávame do 24 hodín. Poskytujeme záruku až 60 mesiacov.

Zateplenie fasády: - panelové a rodinné domy - polystyrénom - minerálnou vatou, NEW THERM. Rekonštrukcia, revitalizácia: - domy, byty - bytové jadro - kúpeľne - strechy - balkóny. Sanačné práce, hydroizolácia: - balkóny, terasy, lodžie, pôdy. Sanácia: - vlhké murivo - omietky - balkóny. Izolácia strechy. Výmena ...

Dodávka a montáž: - plastové, drevené, kastlové, hliníkové, strešné okná - vstupné dvere - garážové vráta - tieniaca technika.

Výroba, montáž, predaj: - okná, dvere-plastové, hliníkové, drevené - zastúpenie firmy VEKA. Návrh, realizácia: - krby-vnútorné, vonkajšie. Zelená úsporám.

Spoločnosť Okna Robenek, s.r.o. sa zaoberá tradičnou výrobou a následnou montážou drevených okien, eurookien, vchodových dverí a príslušenstvo. Sústredí sa ako na vysokú estetickú kvalitu, tak na dokonalé spracovanie drevených okien a vstupných dverí, a to za použitia špičkových materiálov a technológií. Firma Okná Robenek, s.r.o. je partnerom ...

Kompletný servis a renovácia hliníkových a plastových okien aj dverí. Servis aj montáž tieniacej techniky a ďalších doplnkov a príslušenstva. Údržba bytov a domov. Stolárske a sklenárske práce.