Koberce z umelého vlákna, detské koberce, kusové koberce, koberce z prírodného vlákna, metrové a záťažové koberce - sortiment kobercov je široký, a preto sa hodí do všetkých interiérov. Zaistia tepelnú izoláciu, zamedzia šírenie zvukov a chránia podlahu.

Predaj nábytku, tapiet, záclon aj závesov, garníž, zrkadiel, osvetlenia a bytových doplnkov. Návrhy a realizácie interiérov. Servis pre architektov ..

Čistenie, reštaurovanie, predaj a výkup: - koberce Starožitnosti.

Predaj: -koberce -PVC -laminátové a drevené plávajúce podlahy. Služby: -rozvoz po Prahe zadarmo -zaistenie pokládky všetkých podlahových krytín našimi odborníkmi -veľký výber v našej vzorkovni, kde vám s výberom pomôžu naši odborníci.

Podlahárske práce. Predaj, pokladanie: - parkety, PVC, koberce, plávajúce podlahy.

Dovoz a predaj vlneného textilu z Bulharska: - vlnené deky vyrábané s vysokým podielom ručnej práce - koberce - kilimy a chalisty.

Koberce a podlahové krytiny najvyššej kvality pre váš priestor

Spoločnosť Intertex Gala : priamy dovoz, predaj, veľkoobchod - koberce a lepidlá z USA a Kanady, vinylové štvorce VCT, bambusová podlaha.

Predaj - bytové a objektové koberce - linoleá - PVC - drevené, dyhované a laminátové plávajúce podlahy

Buchara, s.r.o. pôsobí na slovenskom trhu už viac ako 15 rokov. Po celú dobu svojej existencie sa zaoberá maloobchodným a veľkoobchodným predajom ručne viazaných kobercov.

Služby: - drevené podlahy - vinylové podlahy - koberce

-Realitná činnosť -Špecializovaný maloobchod a maloobchod so zmiešaným tovarom

Sme profesionálnym realizátorom Vašich najsmelších podlahárskych projektov. Zaoberáme sa predajom a montážou drevených, palubových a plávajúcich podláh. V našej ponuke nájdete: - plávajúce, celomasívne, PVC a vinylové podlahy - koberce - napínané stropy

Hodinový manžel, služby: - zámočnícke a údržbárske práce - drobné opravy a údržbu bytov, domčekov alebo kancelárií - pokládka plávajúcich podláh, kobercov - murárske a sadrokartonárske práce....a ďalšie

Podlahárstvo, podlahárske práce - pokladanie kobercov, linolea a PVC - lištovanie a ostatné doplnkové práce. Predaj a pokládka kobercov, PVC, lina.

Podlahoviny pre bytovú a komerčnú výstavbu. Podlahoviny NOVILON. Podlahové krytiny NOVILUX. Zastúpenie pre Českú a Slovenskú republiku.

Predaj - detské koberce Veľkoobchodný predaj - podlahové krytiny Výroba - detské koberce Veľkoobchodný predaj - izolácia Veľkoobchodný predaj - stavebný materiál.

Predaj, pokládka - koberce - PVC - plávajúce podlahy.

Podlahárske práce - pokládka laminátovej podlahy, drevené podlahy, vinylové podlahy, PVC podlahy aj koberce.

Realizácia - interiéry montáž nábytku, pokladanie podláh Predaj a pokládka - koberce, PVC Výroba a rekonštrukcia - drevené a plávajúce podlahy Poradenstvo, zameranie, výkresy, montáž - skrine a šatne na mieru.

Výhradný dovozca kobercov EGE v Českej republike. Výhradný dovozca kobercov Crossley v ČR. Kancelária: 180 00 Praha 8 Na Košinke 2374/11 tel.: 283 841 565 fax: 283 843 180 CERTIFIKATY : ISO 9001:2001 Špecialista na povrchy v interiéroch so zameraním na dekoračné látky a poťahové látky, záclony, závesy ak nim nevyhnutné závesné ...

Dovoz, distribúcia, pokládka, montáž: - podlahové krytiny - laminátové podlahy - drevené podlahy - PVC, linoleá - koberce