Koberce z umelého vlákna, detské koberce, kusové koberce, koberce z prírodného vlákna, metrové a záťažové koberce - sortiment kobercov je široký, a preto sa hodí do všetkých interiérov. Zaistia tepelnú izoláciu, zamedzia šírenie zvukov a chránia podlahu.

Podlahové štúdio. Predaj, pokládka - PVC - koberce - kaučukové podlahy.

Podlahárstvo. Predaj a montáž všetkých podlahových krytín - parkety, plávajúce a drevené podlahy - koberce - PVC, linoleum a marmoleum - dvere a obložkové zárubne.

Podlahárske práce. Predaj, montáž: -plávajúce podlahy -koberce -PVC

KOBERCE K+K Predaj: -koberce záťažové a bytové -lina, PVC -rohožky, schodové nášľapy -garniže -kúpeľňové predložky a rohože Sprostredkovanie: -kladenie, pokládka, dovoz.

Predaj: - podlahové materiály - nábytok - matrac. Podlahárske služby.

Linea podlahy Predaj, poradenstvo, montáž: - plávajúce podlahy - koberce bytové a záťažové - parkety klasické.

Predaj - podlahové krytiny - marmoleum - lina - PVC - koberce aj s reklamným logom Pokládka - podlahové krytiny - marmoleum - lina - PVC - koberce aj s reklamným logom Výroba - koberce s reklamným logom Predaj - drevené trojvrstvové a laminátové podlahy Pokládka - drevené trojvrstvové a ...

Predaj, montáž, servis: - podlahový materiál.

Dodávka - prírodné linoleum - koberce Pokládka - prírodné linoleum - koberce Dodávka - podlahy MARMOLEUM, FLOORLINE, BALTERIO - drevené podlahy Opravy a montáž - podlahy MARMOLEUM, FLOORLINE, BALTERIOpokládka - drevené podlahy

Predaj, pokládka: - koberce, PVC, podlahy.

Vybavenie interiérov: - kancelársky nábytok - kancelárske stoličky - podlahové krytiny - žalúzie - osvetlenie - sadrokartóny - návrhy na PC - služby architekta - montáže.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - koberce - podlahové krytiny.

Maloobchod, predaj, montáž: - podlahové krytiny - koberce, lino, pvc.