PVC podlahy čiže lino sa delia na bytové a záťažové. Medzi ich výhody patrí dlhá životnosť, vysoká odolnosť, ľahká údržba, tlmenie zvuku pri chôdzi a nepreberné množstvo rôznych vzorov a farieb. Dokážu hravo imitovať parkety, dlažby ale aj drevené podlahy.

Dodávka, montáž: -podlahové krytiny. -vinylové podlahy. -akustické PVC. -korkové linoleum. -kobercové čistiace zóny.

Predaj, montáž - koberce - plávajúce podlahy - PVC - parkety Remeslá, služby - podlahárske práce

Zaoberáme sa predajom a pokládkou vinylových, laminátových, PVC a plávajúcich podláh. Ponúkame odbornú pokládku materiálu. Vykonávame bezprašné brúsenie parkiet.

Šetríme Váš čas - radi Vás kdekoľvek v Prahe a okolí navštívime na mieste realizácie, ukážeme Vám reálne vzorkovníky podláh, všetko s Vami skonzultujeme, poradíme, zameriame priestor a vykonáme kalkuláciu.

Maloobchod, montáž, pokládka - drevené podlahy - korkové podlahy - PVC - koberce

Výhradný dovozca drevených parkiet, drevené parkety WOHA. Veľkoobchod, maloobchod, predaj, montáž: -parkety -plávajúce podlahy, podlaha. Dvojvrstvové drevené parkety: -WOHA Duo 4mm, WOHA Duo 6mm, WOHA Duo Maxi. Drevená, drevené plávajúce podlahy: -Barliniek, WOHA Masívne parkety a dosky, doska. Laminátové ...

Barkotex Praha vznikol v roku 1991 ako sesterská firma Barkotexu Londýn, s priamou väzbou na prvorepublikovú spoločnosť Fejfar a Mládek. V duchu tejto tradície prinášame slovenským zákazníkom široký výber podlahových krytín a všetok servis, ktorý s nimi súvisí. Ako jediná firma dodávame na náš trh celoplošné koberce od najväčšieho svetového ...

Predaj a pokládka podlahových krytín: - 3D návrhy - zľavy pre dôchodcov. PODLAHY: - zameranie podlahy a cenový rozpočet - poradenstvo ohľadom výberu podlahovej krytiny - vyrovnanie podkladu pred pokládkou - doprava materiálu.

Veľkoobchod, pokládka: - laminátové podlahy - drevené podlahy.

Lukáš Košlík - Podlahové krytiny. Predaj a montáž podlahových krytín. Predaj a montáž: - plávajúcich podláh a parkiet - ďalších podlahových krytín práce ako v domácnostiach tak vo firemných a verejných priestoroch.