PVC podlahy čiže lino sa delia na bytové a záťažové. Medzi ich výhody patrí dlhá životnosť, vysoká odolnosť, ľahká údržba, tlmenie zvuku pri chôdzi a nepreberné množstvo rôznych vzorov a farieb. Dokážu hravo imitovať parkety, dlažby ale aj drevené podlahy.

Predaj metrážových kobercov, záťažových kobercov, hotelových kobercov, kobercových behúňov, kobercových štvorcov, nášľapov na schody, kusových kobercov. Predaj pvc podláh, vinylových podláh, metrážových vinylov, vinylových dielcov a štvorcov. Predaj tkaného pvc drevených podláh, masívnych podláh, dvojvrstvového dreva a trojvrstvového dreva. Predaj ...

Predaj kobercov, kusových kobercov, PVC podláh, vinylových podláh, vinylových dielcov, drevených podláh a interiérových dverí. Kompletný podlahárske servis, kompletný montážny servis dverí a doprava.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj - záclony, dekoračné a obalené látky - koberce, podlahové krytiny - PVC.

Podlahárske práce, pokládka: - drevené, laminátové, vinylové podlahy - PVC, lino - vonkajšie drevené terasy - renovácie drevených podláh, parkiet.

Podlahárske práce, pokládka - koberce - PVC - plávajúce podlahy.

Spoločnosť JASA s.r.o. sa zaoberá predajom a pokládkou podláh a podlahových krytín. Realizujeme podlahy v priemyselných či komerčných priestoroch alebo v domácnostiach na kľúč. Naše podlahové štúdio ponúka širokú ponuku podláh a materiálov. Vybrať si môžete drevené, laminátové, plávajúce podlahy, prírodné linoleum, vinylové podlahy, PVC, koberce ...

Predaj: -koberce -PVC -laminátové a drevené plávajúce podlahy. Služby: -rozvoz po Prahe zadarmo -zaistenie pokládky všetkých podlahových krytín našimi odborníkmi -veľký výber v našej vzorkovni, kde vám s výberom pomôžu naši odborníci.

Podlahárske práce. Predaj, pokladanie: - parkety, PVC, koberce, plávajúce podlahy.

Služby: - interiérové štúdio - kompletná realizácia interiérov

Predaj, montáž: - dvere, zárubne, podlahy, okná.

Koberce a podlahové krytiny najvyššej kvality pre váš priestor

Spoločnosť Intertex Gala : priamy dovoz, predaj, veľkoobchod - koberce a lepidlá z USA a Kanady, vinylové štvorce VCT, bambusová podlaha.

Predaj, montáž: - drevené podlahy - vinylové podlahy - laminátové podlahy - PVC - marmoleum - interiérové a vchodové dvere - kovanie - stavebné púzdra Renovácia parkiet.

Predaj - bytové a objektové koberce - linoleá - PVC - drevené, dyhované a laminátové plávajúce podlahy

Služby: - drevené podlahy - vinylové podlahy - koberce

-Realitná činnosť -Špecializovaný maloobchod a maloobchod so zmiešaným tovarom

Sme profesionálnym realizátorom Vašich najsmelších podlahárskych projektov. Zaoberáme sa predajom a montážou drevených, palubových a plávajúcich podláh. V našej ponuke nájdete: - plávajúce, celomasívne, PVC a vinylové podlahy - koberce - napínané stropy

Podlahárstvo, podlahárske práce - pokladanie kobercov, linolea a PVC - lištovanie a ostatné doplnkové práce. Predaj a pokládka kobercov, PVC, lina.

Podlahoviny pre bytovú a komerčnú výstavbu. Podlahoviny NOVILON. Podlahové krytiny NOVILUX. Zastúpenie pre Českú a Slovenskú republiku.

Podlahárske práce - pokládka laminátovej podlahy, drevené podlahy, vinylové podlahy, PVC podlahy aj koberce.