Medzi najčastejšie podlahové krytiny v interiéroch radíme PVC podlahy, linoleá, marmoleá, metrážové a kusové koberce, vinylové, drevené, laminátové, korkové a plávajúce podlahy. Okrem krytín môžete zakúpiť aj doplnky, ako sú rohože, podložky či lišty.

-Spracovanie dreva, výroba drevených, korku, slamy a pletacích materiálov -Výroba plastových a gumových výrobkov -Výroba stavebných hmôt, porcelánových, keramických a sadrových výrobkov -Zprostředkování obchodu a služieb -Velkoobchod a maloobchod -Návrhářská, dizajnérska, aranžérska činnosť a modeling -Opravy a údržba potrieb pre domácnosť, ...

Predaj nábytku, tapiet, záclon aj závesov, garníž, zrkadiel, osvetlenia a bytových doplnkov. Návrhy a realizácie interiérov. Servis pre architektov ..

Predaj a spracovanie dreva - rezivo - palivové drevo. Výroba - drevené parkety, podlahy.

Čistenie, reštaurovanie, predaj a výkup: - koberce Starožitnosti.

Showroom: - podlahové krytiny. Práca: - podlahárske - pokládka podláh.

Predaj: -koberce -PVC -laminátové a drevené plávajúce podlahy. Služby: -rozvoz po Prahe zadarmo -zaistenie pokládky všetkých podlahových krytín našimi odborníkmi -veľký výber v našej vzorkovni, kde vám s výberom pomôžu naši odborníci.

Podlahárske práce. Predaj, pokladanie: - parkety, PVC, koberce, plávajúce podlahy.

Služby: - interiérové štúdio - kompletná realizácia interiérov

Predaj, e-shop - podlahy drevené - korkové podlahy - laminátové podlahy - priemyselné podlahy - dlažby. Vzorková predajňa podláh Meister na rohu ulíc V korytoch a U trati, Praha 10 - v areáli firmy Atlant.

Predaj, montáž: - dvere, zárubne, podlahy, okná.

Dovoz a predaj vlneného textilu z Bulharska: - vlnené deky vyrábané s vysokým podielom ručnej práce - koberce - kilimy a chalisty.

Kompletné vybavenie interiérov: - kancelársky nábytok - kancelárske stoličky - bytový nábytok - ratanový nábytok - sedacie súpravy - žalúzie - podlahy - svietidlá.

Stolárske práce Kuchynské linky - výroba na zákazku - repasovanie - vrátane dopravy Výroba na zákazku - kancelársky nábytok - vrátane dopravy Montáž - nábytok - vrátane dopravy Výroba na zákazku - vstavané skrine - atypický nábytok - poschodia na spanie - vrátane dopravy Výroba na zákazku ...

Koberce a podlahové krytiny najvyššej kvality pre váš priestor

Spoločnosť Intertex Gala : priamy dovoz, predaj, veľkoobchod - koberce a lepidlá z USA a Kanady, vinylové štvorce VCT, bambusová podlaha.

Predaj, montáž: - drevené podlahy - vinylové podlahy - laminátové podlahy - PVC - marmoleum - interiérové a vchodové dvere - kovanie - stavebné púzdra Renovácia parkiet.

Veľkoobchodný predaj, sklad: -stavebné materiály, stavebniny: -sadrokartóny, stropné podhľady -tepelné, zvukové izolácie -muriace materiály -stavebná fólia -laminátové, drevené podlahy -strešné okná -dvere, zárubne -suché maltové zmesi -komínové systémy -stavebná chémia -interiérové, fasádne farby -dekoratívne ...

Predaj - bytové a objektové koberce - linoleá - PVC - drevené, dyhované a laminátové plávajúce podlahy