V sortimente stavebnín je možné nájsť obrovskú ponuku produktov. Od hrubých stavebných materiálov, ako sú tvárnice, cementy, sadrokartóny a stavebné rezivo, cez chémiu v podobe farieb, lakov, tmelov alebo montážnych pien, až po obklady alebo aj náradia.

Ponúkame vám kúpeľne za internetové ceny s možnosťou vyzdvihnutia priamo v Šumperku, kde máme náš sklad, tím a taktiež výdajné miesto. Sme firma s lokálnym zázemím a skúsenosťami s predajom a návrhom kúpeľní už od roku 2011.

Výroba, predaj: - štýlový nábytok, zákazkové kuchyne na mieru, postele, skrine, euro okná, dvere všetkých prevedení. Dvadsať rokov tradície v luxusných interiéroch na mieru.

Predaj: - plastové okná. Pobočky: - Zlaté Hory, nám.Slobody 76 (tel.:584453571) - Vrbno pod Pradědom, Bezručova 618 (tel.:737583307)

Autorizovaný distribútor bezpečnostných vchodových dverí Juwent v CZ a SL predaj a montáž: - plastové, hliníkové a drevené okná vrátane doplnkov, - žalúzie, markízy - garážové vráta

Dodávky a montáž vonkajšej ochrany pred bleskom. Aktívne bleskozvody. Dodávky a montáž kompletného systému prepäťových ochrán pre napájacie, počítačové, riadiace a telekomunikačné siete. Náhradné a záložné zdroje energie a motorgenerátory.

Predaj, e-shop: - bytový textil od českých a zahraničných výrobcov: - koberce, podlahy - galantéria a kusový textil - matrac, postele - bytový textil vlastného produktového radu.

Výroba, predaj: - terasová dlažba.

Kúpeľňová keramika. Maloobchod, predaj: -obklady, dlažba RAKO Rakovník -sanitárna keramika -kúpeľňové doplnky.

O strechu nad hlavou sa svojim zákazníkom staráme už od roku 1992. Naša firma je zdravá, dynamicky sa rozvíjajúca spoločnosť, kladúca dôraz na dlhodobý rozvoj. V odbore máme dlhoročné skúsenosti. Spočiatku sme pracovali na rekonštrukciách menšieho rozsahu, ale postupom času sa činnosť rozšírila aj na väčšie celky, a tak dnes pôsobíme ako ...

Maloobchod: -hutnícky materiál: -oceľ, rúrky, plechy, profily -drôty, pletivá, tkaniny, rošty, reťaze, laná, zvárané sitá -výrobky z hliníka, mosadze, medi -spojovacie materiály -zváracie prídavné materiály -kotevná technika -ručné náradie a nástroje -dielenské vybavenie.

Stolárstvo. Predaj: - palubovky, lišty - palubovky.

Výroba, predaj: -hobľované profily - palubovky, laty, lišty.

Predaj, servis a montáž: - plastové okná - plastové dvere - žalúzie - parapety.

Predaj, servis a montáž: - plastové okná - plastové dvere - žalúzie - parapety.

Výroba, montáž, dodávky: - plynové kotolne - kogeneračné jednotky - kotolne na biomasu - čierne plynové žiariče - tepelné čerpadlá - potrubné rozvody.

Drevovýroba: - lišty, hranoly, dosky.

Výroba, predaj, montáž: - plastové okná z profilov SALAMANDER - plastové dvere-vchodové, balkónové - zimné záhrady - Eurookná. Predaj, montáž: - žalúzie - parapety - rolety - siete proti hmyzu.

Predaj: - stavebného materiálu. Preprava nákladnými automobilmi vybavenými manipulačnou technikou.

Štúdio plávajúcich podláh, dverí a zárubní. Služby: - pokládka podláh - montáž sadrokartónu - dodávka a montáž dverí a zárubní Predaj: - podlahové krytiny - dvere, zárubne - dverové kovanie.

Veľkoobchod, maloobchod: Nákup online alebo v sieti 50 kamenných predajní po celej SR. Ponúkame vám široký sortiment stavebných materiálov: -tehly -strechy -fasády -izolácia -obklady -dlažby -sanita -kúpeľne -farby -dvere -okná -náradie -stroje -profily -sadrokartóny -drevo -ploty -spojovací materiál ...

Veľkoobchod, maloobchod: Nákup online alebo v sieti 50 kamenných predajní po celej SR. Ponúkame vám široký sortiment stavebných materiálov: -tehly -strechy -fasády -izolácia -obklady -dlažby -sanita -kúpeľne -farby -dvere -okná -náradie -stroje -profily -sadrokartóny -drevo -ploty -spojovací materiál ...

Predaj: - nábytok - koberce, lino - čalúnnické práce - nábytok 2. kvality z krajín EÚ - kuchyňa.

Predaj: - domové a priemyselné armatúry - drenážne systémy, kanalizačné mreže - izolačné materiály - kotviaca technika - náradie - vodomery.

Pobočka - Inštalatércentrum. Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - sprchové kúty - sanitárna technika - vane, sprchové kúty, umývadlá.