V sortimente stavebnín je možné nájsť obrovskú ponuku produktov. Od hrubých stavebných materiálov, ako sú tvárnice, cementy, sadrokartóny a stavebné rezivo, cez chémiu v podobe farieb, lakov, tmelov alebo montážnych pien, až po obklady alebo aj náradia.

IN-CHÉMIA Technology s.r.o. sa zameriava na predaj podláh, stien, kamenných kobercov, opravy kanalizácií, stavebnú chémiu a zalievacie systémy.

Dodávka a montáž tepelnej techniky: - systémov vykurovania, solárnych systémov a tepelných čerpadiel Dodávka a montáž zdravotechniky: - rozvody vody, odpadu a plynu vč.zařizovacích predmetov Dodávka a montáž priemyselných rozvodov - stlačený vzduch, plynovody, technológie Inžinierske siete: plynovody, vodovody, kanalizácie ...

Výroba, predaj: -uzatváracie klapky pre všeobecné a priemyselné použitie vrátane klapiek s dvojitou a trojitou excentricitou -nožové posúvače -guľové kohúty -bezpečnostné klapky

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, dovoz: - drevené a laminátové plávajúce podlahy - trojvrstvové parkety - PVC podlahoviny - linoleum - korkové podlahy - kompletný doplnkový sortiment: - lišty, profily, stavebnej chémie.

Stolárstvo Miklík s.r.o. sa zameriava na výrobu okien, dverí, kuchynských liniek, nábytku, schodísk, pergol, prístreškov a mnoho ďalšieho.

Spoločnosť Huka stores s.r.o. prevádzkuje internetový obchod so zameraním na dom a záhradu a dodáva na území SR aj EÚ. Sortiment spoločnosti sa týka okruhov, ktorými sú kuchyňa, kúpeľňa, domácnosť, záhrada, hobby, dielňa a stavba, drogéria, šport.

Zastúpenie spoločnosti DLW Flooring (Armstrong), Desso, Chilewich. Podlahárske práce, pokládka podlahových krytín. Predaj: - podlahový materiál.

Stolárske práce Výroba - kuchynské linky Výroba - nábytok (komody, skrine, stoly, ...) Výroba - okná - dvere Výroba - schody - zábradlie

Stolárstvo, stavebno-truhlárska výroba: - okná - EURO okná a dvere - interiérové dvere, vchodové dvere - schodisko.

M-SOLAR.TOP, s.r.o. vykonáva inštalácia: - solárnych systémov, rozvodov vody a sanity, vykurovacích systémov, podlahového vykurovania, tepelných čerpadiel, krbových kachlí, kotlov na peletky. Predaj: - slnečných kolektorov a solárnych panelov a komponentov.

Opravy a servis okien Olomouc Vám poskytne: - zabezpečenie okien - bezpečnostné okná a dvere - príslušenstvo - žalúzie, siete Non-stop havarijná služba.

Stolárstvo, zákazková výroba nábytku: - interiéry - kuchynské linky - sedliacky nábytok - schodisko, podlahy - kancelársky nábytok - dvere všetkého druhu - pergoly, podhľady. Rezbárstvo.

Karel Gazdík poskytuje pokládku zámkovej dlažby a zemné práce. Zaoberám sa pokládkou zámkovej dlažby a obrubníkov. Tiež zaisťujem výkopové a demolačné práce. služby: - pokládka zámkovej dlažby a obrubníkov - výkopové práce - demolácie. Sídlim na adrese Haukovice 529, Újezd.

Predaj stavebného materiálu - stavebniny.

Predaj stavebného materiálu - stavebniny.

Dodávkou, montážou a tiež servisom rekuperačných jednotiek, kompletov a teplovzdušných solárnych kolektorov sa zaoberá spoločnosť Miloslav Sedlák. V našom sortimente nájdete rekuperácie Meltem, decentrálne, centrálny a teplovzdušné solárne kolektory. Naše, predovšetkým decentrálne jednotky je možné použiť prakticky všade, je však dôležité zvoliť ...

Predaj, pokládka, montáže, renovácia: - drevené podlahy. Služby: - brúsenie, renovácia - parkety Požičovňa: - brúsky na parkety - vybavenie pre podlahárov. Predaj: - materiály na pokládku a údržbu drevených podláh a parkiet: - laky, oleje, vosky, lepidlá, tmely, lišty - dekoratívne, pretierateľné tapety.

Taliansky výrobca a veľkoobchod kobercov pre hotely, komerčné centrá, kancelárie, domácnosti z 100% PA, vlny, vrátane možnosti výroby dizajnu na prianie už od 100 m2. Výrobca športových a dekoračných trávnikov.

Kúpeľňové štúdio. Predaj, eshop: - vane, umývadlá - sprchové kúty - vodovodné batérie - doplnky - obklady, dlažba - predstenové moduly - návrhy, 3D vizualizácia kúpeľní. Kúpeľňové produkty: - Geberit, Hansgrohe, Grohe, Rako.

Drevocentrum, dodávka, predaj: - drevomateriál - škárovky - eurohranoly - stavebné rezivo - stolárske rezivo - palubovky, podlahovky - priemyselné a ostatné rezivo - dodávky do priemyslu - výroba - dvere, drevostavby

Dyha Max s.r.o. sa špecializuje na formátovanie, strihanie a brúsenie dyhy, plošné lisovanie, CNC opracovanie a výrobu polotovarov.

Veľkoobchod, predaj. Strojárska výroba. Nerezový hutný materiál: - nerezové, ušľachtilej, profilovej ocele - trúbky - armatúry a potrubia - zvárací materiál - pásy, pruhy. Sklad: Železničná 7.

Spoločnosť PODLAHY POKER s.r.o. sa v rámci svojej činnosti venuje predaju a pokládke rôznych druhov podlahových krytín, ale aj renováciu podláh. V našom širokom sortimente nájdete vinylové podlahy, PVC, Novilon, korkové podlahy, Marmoleum, koberce, parkety a tiež samozrejme plávajúce podlahy laminátovej či drevené. Našu predajňu môžete navštíviť ...

Internetový obchod, eshop, predaj - ručné náradie - kliešte, závitníky, skrutkovače, kladivá, kľúče, gola sady - elektronáradie - brúsky, vŕtačky, aku vŕtačky a skrutkovače, elektrické kladivá, teplovzdušné pištole - stavebná chémia - stavebná technika - ploty - spojovacie materiály - píly, vrtáky - lešenie - meradlá, meracia ...

TOI TOI, sanitárne systémy, s.r.o. Prenájom a servis mobilných toaliet a sanitárnych systémov. Dodávame komplexné riešenia v oblasti sanitárnej techniky, mobilných toaliet Toitoem, WC, pisoáre, umyvárne a koše. prenajímame:  - mobilné toalety štandardné, s možnosťou umývanie rúk, alebo splachovaním  - mobilné toalety bezbariérové  - ...