V sortimente stavebnín je možné nájsť obrovskú ponuku produktov. Od hrubých stavebných materiálov, ako sú tvárnice, cementy, sadrokartóny a stavebné rezivo, cez chémiu v podobe farieb, lakov, tmelov alebo montážnych pien, až po obklady alebo aj náradia.

Kontajnerová doprava. Predaj: - piesok, štrk, namiešaný betón, drevo. Demolácia a vypratanie objektov. Nákladné vozidlá. Doprava s hydraulickou rukou. Nosnosť 8t.

Práca, remeslo: - kovoobrábanie - výroba špeciálnych zámočníckych konštrukcií a zvarencov - oceľové protipožiarne dvere - výroba a montáž oceľových konštrukcií - kovovýroba.

Kúpeľňové štúdio. Stavebniny. Stavebná firma: - obkladačské práce - sadrokartóny - výstavba bytových jadier na kľúč.

Práca: -murárske -obkladačské -podlahárske -sadrokartonárske -montáž plastových okien a dverí -klampiarske a pokrývačské

Maloobchod, predaj: -železiarstvo -spojovací materiál -farby, laky -lepidlá, tmely -náradie -elektromateriál

Maloobchod, predaj, dodávka: -stavebniny -základné stavebné materiály -sortiment pre suchú vnútornú stavbu -izolačné materiály -sadrokartóny -minerálne podhľady -zatepľovací systém -stavebná chémia -podlahy -náterové materiály -strešné systémy.

Predaj, servis a montáž: - plastové okná - plastové dvere - žalúzie - parapety.

Drevovýroba: - lišty, hranoly, dosky.

Výroba, predaj, montáž: - plastové okná z profilov SALAMANDER - plastové dvere-vchodové, balkónové - zimné záhrady - Eurookná. Predaj, montáž: - žalúzie - parapety - rolety - siete proti hmyzu.

Predaj: -stavebniny, stavebný materiál.

Výroba: -elektrické káble -káble pre počítačové využitie -výroba oznamovacích káblov, vodičov a tiež káble na ovládanie a elektroniku

Výroba, montáže: - Eurookná - balkónové a vchodové dvere.

Výroba, montáž: - eurookná - vchodové dvere - presklené steny - zimné záhrady. Predaj doplnkov k eurooknám: - vnútorné a vonkajšie parapety - žalúzie - siete proti hmyzu.

Veľkoobchod: - lepiace a škárovacie hmoty - silikóny - náradie a lišty pre obkladače.

Predaj, maloobchod, hobbymarket: -stavebné potreby -potreby pre domácich majstrov -potreby pre remeselníkov -potreby pre záhradkárov