V sortimente stavebnín je možné nájsť obrovskú ponuku produktov. Od hrubých stavebných materiálov, ako sú tvárnice, cementy, sadrokartóny a stavebné rezivo, cez chémiu v podobe farieb, lakov, tmelov alebo montážnych pien, až po obklady alebo aj náradia.

Servis plynových kotlov Junkers, dodávka, montáž, uvedenie do prevádzky, vrátane kondenzačných kotlov. Výmeny plynových kotlov. Montáž a revízie plynovodov.

Dcérska spoločnosť gréckeho výrobcu práškových farieb Neokem. Spoločnosť vyrába práškové farby pre práškové lakovanie od roku 1987. Dlhoročné skúsenosti na gréckom trhu dovolili spoločnosti založiť a prezentovať ich výrobky aj na ostatných trhoch ako sú Rumunsko, Bulharsko, Ukrajina, Poľsko a Nemecko, kde má založené dcérske spoločnosti.

Prevádzkujeme autorizovaná kúpeľňové štúdiá špecializovaná na luxusné kúpeľne. Predávame kompletný sortiment značky Porcelanosa Grupo. K dispozícii je všetko vybavenie pre kúpeľne: dlažby, obklady, sanitárna keramika, vodovodné batérie, vane, vírivky, sauny, sprchové kúty, kúpeľňový nábytok.

Zakladáme si na kvalitne odvedenej práci, otvorené a úprimné komunikáciu a skvelé službe klientovi. Máme vlastný tím podlahárov a konzultantov, ktorí sú Vám k dispozícii už od prvých fáz projektu. Radi s Vami nezáväzne prediskutujeme Vaše požiadavky či Vám proste len poradíme.

Predaj metrážových kobercov, záťažových kobercov, hotelových kobercov, kobercových behúňov, kobercových štvorcov, nášľapov na schody, kusových kobercov. Predaj pvc podláh, vinylových podláh, metrážových vinylov, vinylových dielcov a štvorcov. Predaj tkaného pvc drevených podláh, masívnych podláh, dvojvrstvového dreva a trojvrstvového dreva. Predaj ...

Dodávame spojovací materiál ako sú skrutky do dreva, klince, skrutky, matice, podložky a ďalšie spojovacie materiály, ďalej dodávame hliníkové rebríky, stavebné miešačky, náradie a ďalšie materiály nielen pre remeselníkov a realizačné firmy.

Predaj kobercov, kusových kobercov, PVC podláh, vinylových podláh, vinylových dielcov, drevených podláh a interiérových dverí. Kompletný podlahárske servis, kompletný montážny servis dverí a doprava.

O úsporu finančných zdrojov s priaznivým dopadom na ekológiu sa postarajú plastové nádržky a nádrže na dažďovú a splaškovú vodu, ktoré sú vyrobené unikátnou technológiou spracovania plastov v Nemecku a náš trh distribuované spoločnosťou Nádrže 24 s.r.o. Prínosy využívanie nádrží a nádrží: - Zachytávanie dažďovej i splaškovej vody - Využitie ...

Interiérové dvere a zárubne Praha, interiérové aj vchodové dvere. Dvere celosklenené, skladacie, posuvné dvere a puzdrá i dvere špeciálne, dverové zárubne aj kľučky a dverové kovania.

Spoločnosť AZ CZ Servis, s.r.o. svojim zákazníkom poskytuje komplexné služby v oblasti vykurovacích systémov, chladenia a klimatizáciou. Ďalej sa tiež zameriavame na realizácie rozvodov vody, plynu a kanalizácie. Vykonávame rekonštrukcie kúpeľní a ponúkame vypracovanie kompletnej projektovej dokumentácie. Realizácia vykonávame na území hlavného ...

produkty: - výroba a predaj širokej škály betónov - prírodné triedené aj netriedené kamenivo - liate anhydritové potery AnhyLevel pre vytvorenie dokonale rovné podlahy - liate cementové potery CemLevel pre podlahy vo vlhkom prostredí alebo v priestoroch s požadovanou pevnosťou - liate izolačnej cementové peny Poroflow umožňujúci ľahké ...

Sme firma zaoberajúca sa výrobou plastových nádrží, septikov, pieskových filtrov, vodomerných šácht a bazénov so 7 ročnou praxou v obore. Vďaka použitiu najkvalitnejších materiálov na trhu a svedomitosti našich pracovníkov môžeme ponúknuť najvyššiu možnú kvalitu našich produktov.

Dodávame a montujeme plastové okná, eurookná, žalúzie, parapety, siete proti hmyzu a rolety. Vykonávame servis okien všetkých značiek.

predaj: - potrubné a hadicové systémy uvádzalo - kotviaca technika uvádzalo - vrtné náradie Rockmore - filtre BALDWIN - hydraulické komponenty a hadice Manuli Fluiconnecto - čerpacia technika

Výroba, predaj, montáž: - plastové okná - drevené okná - hliníkové okná - rolety, žalúzie - vchodové dvere.

Veľkoobchod, maloobchod: - železiarsky tovar - náradie - spojovací materiál - kuchynské potreby.

predaj: - dekoratívne farby, omietky - dekoračné lišty - dizajnové tapety, fresky

Predaj, montáž: - interiérové, vchodové dvere Sapeli - dverové kovania firmy M & T - zárubne - stavebné púzdra

rekonštrukcia: - kúpeľne, byty, domy Kúpeľňové štúdio: - obklady, dlažby - sanitárna technika - sprchové kúty, vane

Zákazkové stolárstvo. Výroba - špaletové okná - kastlová okna - eurookná - dvere - schodisko. Umelecké kováčstvo.

Prevádzkujeme sieť predajní Stavebniny Woodcote. Stavebniny, predaj stavebného materiálu - sadrokartón - plávajúce podlahy - voda, kúrenie, plyn, inštalačný materiál. Ďalšie predajne: - Stavebniny WOODCOTE Klatovy, tel. 376 333 333 - Stavebniny WOODCOTE Plzeň, tel. 377 432 100 - Stavebniny WOODCOTE Sušice, tel. 734 763 699 - ...

Oprava, servis: - plynové spotrebiče - plynospotrebičov - plynové kotly - ohrievače WAW - plynové sporáky, ohrievače vody. Inštalácia, montáž, revízie: - rozvody plynu - plynové rozvody. predaj: - plynoinstalační, kúrenársky a vodoinštalačné materiál.