V sortimente stavebnín je možné nájsť obrovskú ponuku produktov. Od hrubých stavebných materiálov, ako sú tvárnice, cementy, sadrokartóny a stavebné rezivo, cez chémiu v podobe farieb, lakov, tmelov alebo montážnych pien, až po obklady alebo aj náradia.

Maloobchod, montáž: -plastové okná. -drevohliníkové okná. -drevené eurookná. -masívne vchodové dvere z plastových profilov. -samonosné brány. -garážové vráta.

Stolárstvo. Výroba: -záhradné drevostavby. -pergoly, altány. -záhradné domčeky. -záhradný nábytok. -nábytok z masívu. -schodisko. Práca: -pokládka plávajúcich podláh. E-shop: -OSB dosky. -palubky. -KVH hranoly.

Predaj a prenájom: - sanitárna technika a WC - mobilné kancelárie - kontajnery - ploty - kontajnery - párty stany - protipovodňové zábrany.

Predaj, veľkoobchod: -fasádne farby -fasádne materiály -laky -riedidlá -maliarske pomôcky.

Predaj: -koberce v metráži -koberce kusové -behúne -PVC* -rohoží.

Predaj, maloobchod, hobbymarket: -stavebné potreby -potreby pre domácich majstrov -potreby pre remeselníkov -potreby pre záhradkárov

Stavebná a obchodná spoločnosť. Vykonáva: -stavby na kľúč -rekonštrukcia -sadrokartóny -obklady, dlažby -zámková dlažba. Práca: -tesárske, klampiarske, pokrývačské -inštalatérske, kúrenárske -elektroinštalačný -všetky stavebné. Predaj: -keramické obklady a dlažby -lišty, škárové hmoty, lepidlá, silikóny, umývadlá, vane.